Filmul e chiar frm...pai in primul episod se indragosteste un om de afaceri de o fata.omul acela fiind viitorul sot al fetei.ei nu se cun unul pe celalalt.se indragostesc.el pana la urma se desparte de ea fara ai da explicatii. abia la sf episodului isi dau seama cine sunt pentru bt vine sa o ceara de la parinti p viitoara lui sotie si at o vede si p eda.la cerere eda este rugata sa filmeze.ea lesina.e ff derutata si nu stiu ce sa faca.in ep 2.niste prt de a lu' melda(viitoarea sotie)ii spun ca l'au vazut p sotul ei(nu stiu exact numele)ca l-a vazut cu o fata.(fata fiind sota lu' melda)...de eda e indragostita colegul ei de dansuri.el sufera ff mult.ea nu stiu ca o iubeste si nu ii da prea multa importanta.asta e in mare. oricum filmul e fff frumos.viz plaqta!:*
Buna.,pai e mai mult de povestit pentru ca da de la 8 la 10. , mai pe scurt 2 surori se indragostesc de acelasi barbat(e tare rau serialu)mie imi place., si sincer nu prea pot sa-ti explic ca e mult de povestit dar te sfatuiesc sa il urmaresti., pup.pa-pa
anda_2120 întreabă: