| CandyLove a întrebat:

prietena mea a facut un desen mai uratel dar nu stiu cum sa ii zic sa faca altul ca sa nu ii ranesc sentimentele ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic că e cel mai bine să afle adevărul, fiindcă așa măcar vei fi sincer, lucru care e cel mai important față de ea. Mai bine îi spui tu decât ca alții străini să îi spună asta într-un mod mai dur.
Fii blând, pur și simplu uite un exemplu deoarece nu am văzut desenul, tu înlocuiești cu ceea ce crezi "știi, nu vreau să te superi pe mine. Dar nu prea îmi place cum ai desenat portretul ăsta. Ochii nu prea se văd, nasul e prea sus iar urechile nu arată prea estetic, fața nu e prea clară. Asta e, poate ai fost obosită, nu uita că nimeni nu se naște perfect. Apreciez că ai muncit la el și ai vrut să îmi faci o surpriză plăcută, însă mai bine afli adevărul de la mine decât să te critice alții mai urât."
Apoi bagi și ceva de apreciere, ca să nu se supere așa tare: "îmi place culoarea ochilor, îmi plac buclele, se potrivesc cu forma feței, chiar a fost reușită asta".
Dacă tu zici că vrei să facă altul: "Uite, dacă vrei te ajut eu cu niște idei, mai bine îl refaci ca să iasă mai frumos și să te simți și tu bine, să ai sentimentul că ai un desen reușit."

1 răspuns:
| Danyel a răspuns:

Spune-i ca ai o alta idee care este mai buna si spune-i sa faca altul dupa ideea ta. Poti sa o ajuti si tu.Succes!