Da. Fiecare se sărută la orice vârstă vrea. Numai că generaţia asta cam batjocoreşte lumea care nu sau sărutat odată-n 16 ani. Fără supărare. Ăsta e adevărul. Dar eu nu judec .
Da prietena ta poate sa sarute prima oara cand face sex de ex la 19 ani, intelegi.nu este o varsta anume cand sa saruti, dupa spusele tale, prietena ta e o fata cu capu pe umeri si a fost crescuta pe concepti vechhi cuym am fost si eu crescut
Da,e chiar foarte normal.
Dar...cum a spus si MountainsOwO aceasta generatie e cam deplasata,ca sa zic asa. Oricum, nu trebuie sa te iei dupa gura lumii, nu iti doreste binele, decat raul. Ganditi pentru voi, faceti ce simitit ca e bine nu sa va influenteze altii.
Da e normal, fiecare face ce vrea, poate nu se simte pregatita sau poate asteapta persoana potrivita
Sincer, e mai normala decat multi de pe acest site care au facut si sex la 15 ani. Nu trebuie sa existe o varsta anume, o faci cand esti pregatit!
Binenteles ca este normal, chiar nu e nimic anormal in așa ceva...
De ce crezi ca ar fi ceva anormal?
Ei bine tovarasu meu cel mai bun are 18 ani si n-a facut nimic pana acum... Deci se pare ca e normal, oarecum...
Depinde de persoana. Unii au curaj sa se sarute mai devreme, altii mai tarziu.Dar poate esti tu primul ce o saruta.
Da,e normal, ce ti se pare asa ciudat?
Si eu tot 16 si nu m.am sarutat cu nimeni.Pur si simplu nu am gasit persoana potrivita.