| Fataanonima2303 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna are un succes imens la baieti( anul asta a fost impreuna cu 3 de la noi din clasa). Vara trecuta am fost intr-o tabara unde m-am indragostit rau de tot de un baiat de a 8-a(eu sunt a 6-a). Am vb de mai multe ori cu el pe fb, parea destul de treaba dar mna...n-a mers. Acum ceva timp a inceput sa imi placa de altul de a 7-a, cu care am vorbit si mi s-a parut destul de nesimtit. Sunt cativa baieti la mine im clasa care ma plac dar eu nu simt asta pt ei. Si nu stiu ce sa fac...iar prietena mea ma innebuneste cu "relatiile ei". Va rog ajutati-ma, dar nu raspunsuri la misto.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Eu zic ca esti prea mica sa stai cu gandul la asa ceva, o sa-ti vina si tie momentul cand nu te astepti. Pana atunci distreaza-te, concentreaza-te pe invatat ca ai timp destul pentru relatii.

1 răspuns:
| OldSoul a răspuns:

La clasa a 6-a mai bine te pregatesti pentru evaluarea dintr-a 8-a, acum serios, la ce te astepti de la un baiat de 12 ani? E o joaca si o pierdere de timp totodata, nu stiu ce ti-se pare tie asa de cool, ca aia are prieten, acum daca tu vrei ca atunci cand ajungi la liceu sa fii avut de aface cu juma de oras, mult succes.