Wow,saraca de tine
Ceea ce trebuie sa faci este sa o ignori. Fa.ti alte prietene, arata.i ca poti si fara ea.De cum ai vazut ce fel de persoana e, trebuia sa o fi ignorat.
Prefa.te pur si simplu ca n.o cunosti, oricum, mai devreme sau mai tarziu va plati pentru asta, nu.ti face griji
Pentru oamenii ca ea nu merita sa.ti bati capul. Tu fii la fel de buna in continuare si ai mai multa grija la cum iti alegi prietenii
Ma bucur ca te.am putut ajuta
Din moment ce ti-ai dat seama ce ii poate mintea ar fi indicat sa nu o mai bagi in seama.Din pacate bunatatea nu este recunoscuta si mai ales rasplatita de cele mai multe ori. Tu ramai in continuare asa cum esti deoarece este mare lucru sa fii omvorba unei melodii : "a fi domn e o intamplare, a fi om e lucru mare". Pa, pa.
E bine ca inveti de pe acum ca oamenii sunt doar cu.rve pe interes. mai bine singur decat cu idioti ca ea.
" ce ar trebui eu să fac" sa cauti oameni mai de treaba de acum in colo, in caz de mai fac ca ea sa nu iti mai bati capul cu ei ca vezi unde se sfarseste chestia asta, ei pleaca si tu suferi ca bleaga
Parerea mea e ca oamenii ca ea trebuie ocoliti cat de urgent posibil. La inceput nu si-a aratat adevarata fata profitand de faptul ca e singura acolo. A fost "cuminte" doar sa-si faca prieteni si sa se acomodeze, pur si simplu s-a folosit de tine. Acum ai vazut si tu ce fel de om este, parsiv, rautacios, arogant, egois, etc. Din punctul meu de vedere ai toate motivele sa o inlaturi din viata ta... Sper ca te-am ajutat.