| kittyMiky22 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna e foarte ciudata si ma enerveaza foarte tare. De exemplu uneori e foarte buna si foarte draguta dar de cele mai multe ori e rea imi tot reproseaza diferite lucruri si e megaaaaa moracanoasa.De multe oricand ii spun ceva sau ii arat ceva spune ca nu o intereseaza si cand eu gresesc ceva incepe sa rada de mine dar rareori ma ia in brate imi spune ca sunt bff ei blah blah blah.Eu vreau sa va intreb ce ar fi cel mai bine sa fac?

5 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Pai daca face asa inseamna ca nu e o prietena asa buna. Eu zic sa o lasi mai moale cu ea. Iti poti gasi si alte persoane cu care sa stai. Prin "schimbarea asta de parere de la moment la moment " a dat dovada de falsitatewinking

| Aliinuu a răspuns:

Cum e asta o relatie de prietenie cand ea iti reproseaza lucruri? ..Sa rada de tine e normal, de-aia sunteti prietene(depinde de context) insa nu cred ca iti este prietena.happy

| sik90 a răspuns:

Sa nu mai vorbesti cu ea

| Sweet_Lucyenutza_1996 a răspuns:

Pai dupa mine eu zic sa ii atragi atentia si inerveazo si tu si na daca vede ca si tu o enervezi ea o sa zica vezi k ma enervezi sau blah blah, dupa aia ii zici asa erai si tu,, parerea mea

| kittyMiky22 explică:

Am uitat sa mentionez ca ea imi spune o gramada de lucruri aiurea care nu ma intereseaza dar eu mereu stau si o ascult si ma prefac interesata ca sa nu se simta prost