| AnonimTMt a întrebat:

Buna
Prietena mea cea mai buna s-a combinat cu fratele meu... desi ea avea un prieten ce era plecat la galati pe perioada vacantei. S-au distrat si restul cand prietenul ei a venit de la galati ea la lasat pe acesta pentru fratele meu s-au despartit doar pentru o saptamana pentru ca dupa acceia fratele meu ia prins in timp ce se sarutau cu foc
Acum prietena mea e singura (ambi sunt suparati pe ea)... Ce credeti a tinut vredata la fratele meu?
Ea vrea sa se impace cu fratele meu acum ce credeti ar trebui sa faca asta? Dati-mi un sfat va rog :* funditaaa :X

Răspuns Câştigător
| McInnna a răspuns:

Prietena ta nu stie sa iubeaska cu adevarat ea crede ca toti baieti o plac si crede ca orce ar face ei se vor intoarce la ia dar odata si odata isi va da seama ca a gresit si atunci isi va dori sa se impake cu pers de care s-a indragostit fara sa stie dar va fi foarte tarziu cand isi va da seama deaceia are nevoie de ajutoru celei mai bune prietene sa isi dea seama ca odata si odata se invarte roata si va pati la fel big grindhoamne eu sincera sa fiu nu inteleg aceste persoane si sa stii ca si mie mi s-a intamplat sa fiu in locu lui fratito si cand baiatu sia data seama ca eu n-o sa mai ma intorc la el si cand si-a dat seama ca pe mine ma iubea deja era prea tarziu nu mai putemm sal iert big grindeci dupa parerea mea incearca sai impaki finca la sfarsit amandoi vor avea de suferit

2 răspunsuri:
| ioanadanny a răspuns:

Prietena ta a gasit un refugiu cat timp a fost prietenul ei plecat la galati.si-a gasit un sprijin in fratele tau.nu cred ca a tinut la fratele tau si nici la cel plecat in Galati.pur si simplu i-a inselat pe amandoistraight facemai bine sa nu se mai impace cu fratele tau ca fratele tau v-a trage multe cu eastraight face

| tibicom a răspuns:

Nu mai are rost ce a fost a fost