In primul rand,situatia asta nu te priveste pe tine,inteleg ca iti iubesti fratele si vrei sa ii fii alaturi si la bine si la rau,insa ai grija,sa nu ajungi tu din greseala "oaia neagra a familiei" Poti sa te bagi din umbra daca vrei,cu sfaturi simple!:* De ex,parerea mea,si e doar parerea mea,este sa ii spui fratelui tau sa faca ce simte el mai bine,daca o iubeste[sau tine la ea kaki poate inca nu e vb de iubire] sa ii mai dea o sansa, insa sa ierte si sa uite tot, caci fara sa vrea...amintirea tradarii ei ii va urmari iar el nu va mai avea incredere in ea.cel mai intelept lucru din partea lui ar ii sa o lase impace,sa o ierte,da sa ramana prieteni! Crede`ma,o relatie normala si stabila[daca asta isi doreste] nu se poate recladi dupa o tradare,nodu ramane,asa cum daca rupi firul prieteniei nodul ramane,ma intelegi scumpa? Fa`l si pe fratele tau sa inteleaga asta,si dupa.ii decizia si viata lui,sa nu incerci sa te bagi, s`ar putea sa ii faci rau inloc sa ii faci bine!:*te pup, take care!
Aa da si in legatura cu prietena ta,Nu ar fi nevoie sa rupi legatura cu ea,Insa ar fi bine sa impui limite de la inceput,Sa nu isi bata joc de fratele tau[in caz ca se impaca],pentru ca totusi,e fratele tau si nu ii vei Prietena ta cea mai buna da semne ca ar fi o c****,insa sa nu mergem chiar asa de departe,poate inca nu e destul de matura pentru a aprecia o relatie sau poate nu stie ce vrea,pana nu vei fii convinsa ca e o... sau nu nu te lua de ea si incearca sa ii fi alaturi,si sa o indrepti pe drumul cel bun, asta inseamna o prietenie adv, te pup:*
Daca a gresit o data stramb va gresii si a doua oara, o zic din proprie experienta.
Buna draga Dementa Eu zic sa nu faca asta.a inselat de 2 ori pana acu,tu crezi ca se va tine de fratele tau? Cand va gasi pe cineva mai interesant sau mai atractiv sigur il va lasa.Din ce informatii ne-ai oferit aici as spune ca prietena ta cea mai buna e cam cu**a(iarta-ma pentru ca iti spun).Deci nu ma intelege gresit, si eu mi-as dori sa am o sora care sa-mi faca lipeli din astea dar cred ca daca fratele tau e mai sensibil(tu il cunosti mai bine) ar trebui sa nu se mai vada cu ea. Daca totusi este genul de "Just for Fun" si ii place sexul etc.e treaba lui. Daca totusi are caracterul si forma fizica necesara pentru a-si face prietene cand vrea el, eu zic sa caute alta.