Daca vrei sa ramai prietena cu ea evita sa faci glume cu ea la care stii ca va reactiona rau, cu toate asta ai putea explica scopul glumelor tale poate te va intelege si se va obisnui cu ele in final.
Știu cum e și eu am o prietenă care se supără foarte repede.Și mereu făcea pe nevinovata.La fel ca tine sunt genul de persoană mai ironică și glumeață. Poți să-i spui de exemplu că îți pare rău pentru ce s-a întâmplat și că nu te-ai gândit că o gluma ta o va supără așa de tare. Spune-i că sunt lucruri mult mai grave în lumea asta și că nu vrei să strici o prietenie așa de frumoasă și importantă din cauza unor tâmpenii. Spune-i să facă și ea glume cu tine.Ai putea de exemplu să-i faci o felicitare, semn de carte etc.Poate chiar un medalion pe care să le aveți amândouă.Și de fiecare dată când vă uitați la el să va amintiți de prietenia voastră. Invit-o la tine acasă în semn de împăcare, sau ieșiți la o pizza, shopping etc. Dacă este o prietenă adevărată va știi să aprecieze. Dacă nu mai bine las-o pentru o perioadă măcar singură.O să-și dea seamă singură ce a pierdut.Ș-apoi sunt o grămadă de fete cu care te-ai putea împrietenii. Sper că te-am ajutat! Multă baftă!
Si-a luat o alta prietena ca sa iti faca tie in ciuda, si eu am fost in situatia asta si nu mi-am cerut scuze cineva ma place a place asa cum sunt cu bune si cu rele.nu trebuie sa te simti vinovata acum.de ce sa te injosesti u mereu? dk intr-adevar iti este prietena te va cauta ea pe tine, in caz contrar cautati alta prietena scumpa pentru ca asta nu merita efortul:*
Din ce am citit sus vad ca prietena ta este suparaceoasa. Poti sa o inlocuiesti.Dae ce gluma ai facut?
Pai depinde de ce gluma a fost vorba. Eu iti sugerez sa ii ceri scuze si o intrebi de ce s-a suparat.