anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

prietena mea cea mai buna vrea sa plece in vacanta asta de vara la niste rude cam departe.problema e ca peste cateva zile este ziua mea de nastere, iar ea o sa fie plecata atunci. Vreau sa fie alaturi de mine cum am fost si eu de ziua ei. dar nu stiu cum sa fac sa o conving sa ramana pana atunci sau chiar mai mult. a spus ca va vorbi cu tatal ei ca sa plece dupa ziua mea. dar nu cred ca va reusi? ce sa fac? FUNDAA

Răspuns Câştigător
| Anche a răspuns:

Daca nu e neaparat langa tine asta nu inseamna ca nu se gandeste la tine! Chiar daca petrecerea de ziua ta va fi cand ea este plecata, incearca ca pana pleaca ea sa petreci o dupa masa sau sa tii o petrecere in pijamael doar cu ea! Simtiti-va ca si cum ar fi ziua ta! Conteaza mai mut ca ea tine la tine si i-ar fi facut mare placere sa fie langa tine la ziua ta! DAca chiar nu se poate incearca sa recompensezi asta cu mini petrecere inainte unde sunteti doar voi doua! Stiu ca e cam greu! Dar intelege-o! Si ei ii e greu! Dar sa stii ca tine la tine enorm! Sper ca te-am ajutat! fundita?big grin! AAA la multi ani si distractie placuta!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pai daca nu intarzie mult sa se intoarca poti sarbatori alta zi ziua ta de nastere asa sa vina si ea.

| lylo a răspuns:

Fa-ti u ziua mai devreme

| Alexiyaaaa a răspuns:

Du-te impreuna cu ea la tatal ei.ii zici ca iti doresti f mult ca ea sa fie prezenta la aniversarea ta...Cu o vorba buna...sigur il vei convingewinkingsucces. funda?:X:X

| dezireh a răspuns:

Nu prea ai ce face. daca parintii ei au hotarat sa plece, atunci nu ai cum, nu le sta in cale. o sa-ti dea cadoul dupa ce o sa vina. funda?
, te rooog