| TurnOn a întrebat:

Prietena mea de 11 ani vrea sa stie daca poate sa "lucreze " undeva in vara asta pentru a castiga bani. Sa imparta fluturasi sau orice dar maxim 2-3 ore pe zi. O sa-i zic raspunsurile iar cel mai bun primeste Funda!

8 răspunsuri:
| Jessica a răspuns:

Buna.
La 11 ani nu prea are cum sa lucreze. Totusi poate sa imparte pliante prin mall-uri ori sa fie baby sitter.

| MissmysteriousS a răspuns:

Sfatul meu este sa se faca reprezentant avon, sau orice alt reprezentant deoarece castiga foarte bine si este si avantajos pentru varsta ei...

| Candice a răspuns:

Pentru ce ii trebuie bani? La 11 ani iti da parintii. Daca nu au bani, pur si simplu te multumesti cu cat ai. Nu cred ca o angajeaza cineva. Poate la un magazin sa care marfa sau ceva. Nu stiu. Eu zic sa nu munceasca de pe acum, sa invete si sa se relaxeze in varawinking

| mykkki a răspuns:

Scuza'ma la 11 anishor nu o angajeaza nimeni trebuie sa ai cel putin 14 ani pentru ca iti trebuie buletin daca ar vrea sa faca niste banii poate sa se angajeze la avon ca reprezentant pe numele mamei sau al tatalui deoarece nu trebuie decat sa faca comenzi pentru ca coletul vine acasa si lasa un comision bun adica in banii si produse valoroase. daca vrea o pot ajuta sa se inscrie deoarece eu sunt reprezentant iti la un id printesa_ubita2000

| sexyGirl_1453 a răspuns:

Ca sa imparta fluturasi nu cred ca o primeste la o varsta atat de fraceda dar s-ar putea eu stiu sa ajuta pe cineva la piata

| BRG a răspuns:

E prea mică, nu cred că angajează cineva minori.Dă-i tu niște bani, ajută -o tu.

| MeMeMe97 a răspuns:

-taxatoare pe autobuz

| Doi2 a răspuns:

In astfel de domenii nu o sa vezi tu copii care impart pliante...iti iei o slujba precum cea de impartit pliante de abia de la 16 17 ani