Incearca sa nu te gandesti dac prietena ta te lasa si pe tine sa folosesti ce are ea atunci inseamna ca ti-e prietena dar daca vine cu ele si doar ti le arata normal sa-ti fie ciuda. Incearca sa te gandesti ca intr-o zi iti vei lua si tu acele lucruri si o sa fie mai performante ca cele de azi. Eu asa fac cand sunt geloasa pe cineva imi zic in gand ca intr-o zi o sa pot sa am si eu acel lucru daca mi-l doresc cu adevarat si imi trece. Totul e sa-ti doresti cu adevarat acel lucru si poate ntr-o zi il vei primi dar trebuie sa ti-l doresti cu adevarat pentru ca de unele lucruri esti geloasa azi, maine si dupa aia iti trece uiti si asta inseamna ca nu ai nevoie de el
Mai gandeste-te, poate ca situatia ei nu e chiar atat de roz precum o vezi tu, incearca sa o analizezi din mai multe puncte de vedere si poate vei reusi cand vei vedea si partea rea a vietii ei sa nu-ti mai fie ciuda.
E prietena ta si nu ar trebui sa fii invidioasa pe ea.Sunt sigura ca parintii tai lupta din greu sa iti faca toate poftele dar uneori situatia financiara nu e favorabila
Uite tu esti inca micuta cu toate ca tu nu intelegi acest lucru... Stii cred ca chind am fost de virsta ta tot aceliasi sentimente am trait si eu Dar sa stii ca vei fi un om mare de succes doar din aceasta cauza. Cei care au bani si situatia financiara buna nu stiu cum sai foloseasca, dar tu poate ca esti lipsita de aceste lucruri vei cauta metode si solutii ca sa fii la un nivel cu cei din jur astfel vei invata cum sa stapinesti si sa reusesti in viata Tio spun din propria experienta asa ca nu te intrista!