anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

prietena mea este suparata pe mine deoarece trebuia sa plecam undeva impreuna cu cativa prietena, in dimineata aceea a intervenit o problema iar eu nu m-am mai putut duce, i-am dat mesaje spunand ca nu mai pot veni...nici ea nu a mai mers.Acum cand vorbesc mereu cu ea pe mess(pentru ca e greva)ma evita si mise pare ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine...am intrebat-o si mi-azis ca nu este, dar este prea EVIDENT! Helppppp! ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Consumptive a răspuns:

Este prietena ta... te va asculta. Spune-i detaliat ce s-a intamplat si motivul clar pentru care nu ai putut merge, daca sunteti fata in fata o sa fie diferit si te va intelege...doar e prietena ta.happy

| lollipopzz a răspuns:

Du-te la ea acasa, sau cand va intalniti la scoala si intreab-o daca e suparata deoarece nu te-ai mai dus atunci si spune-i ca a intervenit ceva si nu mai puteai veni. O prietenie trece si prin foc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite un sfat! fetele nu cred intotdeauna ce spun baieti si probabil ea crede ca tu nu ai vrut sa mergi de fapt. explica-i ei ce s-a intamplat chiar daca este o problema intima te va asculta