Buna Rebeca! Eu dupa tine as lasa-o putin in pace, ca poate chiar esti enervanta, sau poate i-ai facut ceva fara permisiunea ei.Dar se poate intampla ca vrea sa stea cu altcineva. Sfatul meu este ca daca nu te baga in seama ar trebui sa nu o bagi nici tu in seama. Stii cum e a trecut ceva timp si cred ca ea vrea sa stea si cu altii, pentru ca nu cred ca tu stai doar cu ea.
Buna Rebeca! Eu dupa tine as lasa-o putin in pace, ca poate chiar esti enervanta, sau poate i-ai facut ceva fara permisiunea ei.Dar se poate intampla ca vrea sa stea cu altcineva. Sfatul meu este ca daca nu te baga in seama ar trebui sa nu o bagi nici tu in seama. Stii cum e a trecut ceva timp si cred ca ea vrea sa stea si cu altii, pentru ca nu cred ca tu stai doar cu ea.
Pa, pa!
Incearca sa lamuriti problema, comunicand. Daca nu vrea, mai da-i timp si incearca din nou.O cauza exista, deci trebuie lamurita.
Hei.Pai,sincera sa fiu,e cam ciudat ca prietena ta nu vrea deloc sa comunice cu tine! Chiar nu ii inteleg comportamentul!
Probabil e suparata pentru ceva ce s-a intamplat,ceva in legatura cu tine,sau ceva care nu are legatura cu tine! Daca are facebook/mess/twitter/cont pe TPU,si chestii de genul asta,si ea intra,incearca sa o contactezi! Sun-o,poate iti raspunde si iti zice ce a patit! Nu cred ca e asa de suparata incat sa nu iti mai vorbeasca niciodata! Eu ti-as recomanda sa mergi la ea acasa,sau sa intrebi si alti prieteni/colegi,si sa ii intrebi daca au mai vorbit cu ea,si sa ii rogi frumos sa vorbeasca ei pentru tine, si sa o intrebe pe prietena ta de ce e suparata pe tine, sau de ce nu mai vorbeste cu tine! Chiar nu stiu ce sa zic, fa ceva de genul! Daca tot nu reusesti sa iei legatura cu ea, asteapta pana incepe scoala! Vei lamuri situatia!
Nu o mai baga in seama cateva zile, si daca ea intr-adevar iti este prietena te va cauta cu singuranta.
Daca as fi in locul tau m-as duce la ea s-o intreb daca i-am gresit cu ceva. Daca nu mi-ar raspunde sau ar refuza sa vorbeasca cu mine as lasa-o in pace. Daca ati fost cele mai bune prietene iti v-a spune sau macar iti v-a da un semn pe viitor. Pana atunci incearca sa iti faci alta prietena sau imbunatatesteti relatiile cu o fata mai apropiata.
Twister09 întreabă: