| lore23 a întrebat:

Prietena mea s-a suparat teribil pe mine cum nu a facut-o niciodata.M-a rugat sa mergem in club deoarece avea nevoie de mine(probleme cu prietenul) si i-am spus ca ma mai gandesc.Prinsa cu treburi pe cap am uitat sa-i mai dau un raspuns.Am sunato si nu-mi raspunde, nici pe mess. Ce sa fac ca nu vreau sa o pierd?straight face

Răspuns Câştigător
| katw a răspuns:

Mda... e complicat si chiar te inteleg am patit si eu asa o data, daca nu iti raspunde nici pe mess nici la telefon atunci nu stiu lasa-i un mesaj si spune-i ca iti pare rau si ca nu ai putut pentru ca ai avut o problema (spune-i adevarul)sigur o sa te ierte daca iti este intr-adevar o prietena bunawinkingsa imi lasi un mesaj si sa imi spui daca te-ai impacat cu ea.

3 răspunsuri:
| annutza a răspuns:

Incerci sa iei legatura cu ea prin orice mijloace. cel mai bine e sa te intalnesti cu ea pe strada, cand se duce la magazin de ex si ii explici situatia ca ai uitat si ca iti pare rau. daca iiti e pr adevarata nu ramane suparata p tine.si daca ramane, nu pentru mult timpwinking

fundita? pup:*

| Sheridanx a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu ea fata in fata. Spune-i sa te inteleaga si pe tine, cere-ti scuze si promite-i ca o sa te revansezi. Daca e intr-adevar prietena ta, ii va trece. Daca nu, inseamna ca nu stie sa valoreze prietenia voastra, stricand-o pentru. un lucru destul de aiurea, si nu te merita.
Ai putea sa mergi la ea cu pretextul ca trebuia sa ii aduci ceva ce a uitat la tine, sau sa iei ceva ce ai la ea. De obicei merge big grin

| Razvan a răspuns:

Nu cred ca e cazul sa faca o drama din asta. Oamenii mai uita doar de asta sunt oameni. Daca nu a fost cu intentie cere-i scuze
Poate ca sunt mai old school dar cred ca problemele unei relatii se rezolva intre patru ochi, fara implicatia niciunei prietene.Sinceritatea si comunicarea fac un mix bun impreunawinking