Nu mai deschide subiectul despre baiatul ala cand vorbesti cu ea.
Inteleg ca vrei sa o ajuti dar nu cred ca ii face bine daca ii amintesti de el.
Da e o idee buna sa te duci la ea acasa cu un tort sau cu un cadou,sa va uitati la un film,poti doar sa incerci sa o inveselesti dar problema asta cu baiatul trebuie sa o rezolve de una singura, daca nu vrea sa vorbeasca despre el, respecta-i dorinta.
Trebuie sa vada ca ii esti alaturi, vorbindu-i de ala o sa o faci sa nu vrea sa vorbeasca despre nimic altceva, trebuie sa o faci sa uite de el.
Sper ca ti-am dat un raspuns bun.
Spune-i ca n-o sa ajunga prea departe cu suferinta, nu prea poti face nimic tu degeaba o inveselesti o sa uite asa am si eu un amic am incercat sa-l inveselesc n-am putut crede-ma nici tu n-ai sa reusesti singura metoda este ori il uita ori este cu el ori o lasi sa sufere. optiunea e a ei nu a ta bafta
Bună. Și eu sunt ca prietena ta. Când sufăr, prefer să stau închisă în mine, să fiu doar eu, atât.
În cazul în care prietena ta seamănă puțin cu mine, las-o un timp. Cu timpul își va reveni încet încet și va începe să discute despre problemele ce le are în perioada asta, însă, până atunci, sfatul meu este să nu o presezi, să nu o obligi să-ți zică ceva ce ea nu e pregătită să zică, asta nu o va ajuta. Însă, spunându-i că ești alături de ea, chiar dacă ea nu este gata să-și deschidă sufletul, ar ajuta-o.