| addictedtohim a întrebat:

Prietena mea suferă din cauza unui băiat...îmi spune că nu e doar din cauza lui...ci din cauza tuturor! e ft închisă în ea și vrea să stea singură și să nu vorbească cu nimeni,nici măcar cu părinții, însă eu vreau sa o ajut sa treacă peste! Azi am de gând să merg(să-i fac o surpriza) la ea cu un tort și să privim un film,sa vorbesc cu ea, etc. Ce sfaturi să-i dau? Cum să-i ridic moralul? Va rog mult, ajutati-ma! ❤❤❤❤

Răspuns Câştigător
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu mai deschide subiectul despre baiatul ala cand vorbesti cu ea.
Inteleg ca vrei sa o ajuti dar nu cred ca ii face bine daca ii amintesti de el.
Da e o idee buna sa te duci la ea acasa cu un tort sau cu un cadou,sa va uitati la un film,poti doar sa incerci sa o inveselesti dar problema asta cu baiatul trebuie sa o rezolve de una singura, daca nu vrea sa vorbeasca despre el, respecta-i dorinta.
Trebuie sa vada ca ii esti alaturi, vorbindu-i de ala o sa o faci sa nu vrea sa vorbeasca despre nimic altceva, trebuie sa o faci sa uite de el.
Sper ca ti-am dat un raspuns bun.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca n-o sa ajunga prea departe cu suferinta, nu prea poti face nimic tu degeaba o inveselesti o sa uite asa am si eu un amic am incercat sa-l inveselesc n-am putut crede-ma nici tu n-ai sa reusesti singura metoda este ori il uita ori este cu el ori o lasi sa sufere. optiunea e a ei nu a ta bafta

| Angela03 a răspuns:

Bună. Și eu sunt ca prietena ta. Când sufăr, prefer să stau închisă în mine, să fiu doar eu, atât.
În cazul în care prietena ta seamănă puțin cu mine, las-o un timp. Cu timpul își va reveni încet încet și va începe să discute despre problemele ce le are în perioada asta, însă, până atunci, sfatul meu este să nu o presezi, să nu o obligi să-ți zică ceva ce ea nu e pregătită să zică, asta nu o va ajuta. Însă, spunându-i că ești alături de ea, chiar dacă ea nu este gata să-și deschidă sufletul, ar ajuta-o.