Nu, nu e bine, spune-i la prietena ta sa nu o faca, dealtfel iti expun cateva motive :
1. Riscuri, @ Stupid sunt multe. Si nu cred ca le da prezervativ la 15 ani
2. Cand vor fi casatoriti isi vor aduce aminte de asta, si isi vor da seama ce greseala au facut. Curvia sau adulterul nu e un lucru placut de D-zeu, daca macar un om din natia asta mai crede in el
3. Cand vor afla parintii. mama soarelui! O sa o pateasca rau de tot
Hello. Acuma sincer mi se par prea tinerei pentru aşa ceva adică este ieşit din comun să se gândească şi ei puţin, incă mai au timp dacă intradevăr se iubesc vor aştepta cel puţin 2 ani. Nu vreau să zic ceva de rău doar că e prea devreme ea la 14 ani ¤.¤ te rog sfătuieşte-o să nu o facă, poate va păţi ceva pentru care ar regreta. Baftă şi fi curajoasă!
La 14 ani? Nu! Nu e bine de loc.Sa fiu sincera cred ca ar fi bine sa-i zici ca e prea mica, si ca parintii ei ar face urat daca ar sti ca e cu el, dar daca ar face dragoste? Ce ar zice? E alegerea ei, dar daca accepta face o greseala,
La 14 ani sa faca dragoste?!:O
D`apoi altii la 14 ani nici nu stiu ce-i aia dragoste... Cred ca nu stii/stiti riscul la care va supuneti.
Pai eu as zice sa nu faca... ea e prea mica de asa ceva si prietenul ei la fel. Mai bine ar fi bine nu faca pentru ca ar putea avea probleme si la organism... fundita?
Salut...
eu nu prea stiu ce sa zic cel mai bine ar fi sa vorbeasca cu cineva mai apropiat si mai ales sa vorbeasca cu el sa fie pregatiti sa hotarasca niste conditii sh mai ales cand simt ei nu hai s-o facem doar sa fie facuta trebuie sa fie pregatiti...
pa... sper ca te-am ajutat...:X
Ștefan2222222222222222222222222... întreabă: