Uite, iti dau un exemplu concret, prietena mea "cea mai buna" cam pe aceelasi model era. am fost prietene de la gradinita pana acum doi ani, sunt cam 10-12 ani de prietenie si s-au dus la mama zmeilor din cauza comportamentului astuia. dupa ce nu ne-am mai vorbit, am aflat o groaza de lucruri urate pe care le spunea despre mine in toate partile.chiar si acum, cu toate ca nu ne mai vorbim de 2 ani, mai schiteaza cate o idiotenie despre mine. mna, nu am ce sa-i fac, am rupt legatura cu ea, nici nu ne salutam, nimic si vreau sa spun ca a fost cel mai bun lucru pe care am putut sa il fac in viata mea de pana acum. am realizat cata influienta avea asupra mea, nu mereu pozitiva, cum nu am evoluat in nici un fel, pe nici un plan tocmai datorita influientei ei. nu mai aveam nici un alt prieten pentru ca...nu aveam ocazia sa cunosc alti oameni, eram non stop cu ea. culmea e ca facea in asa fel incat sa mi se para normal asta. prietenia adevarata se intalneste extrem de rar si cred ca fetele astea care te pupa undeva asa nu sunt facute sa iti fie prietene. zic sa iti vezi de treaba ta, sa incerci sa iti faci alt grup de prieteni, sa cunosti alti oameni. nu privi in urma, cei 6 ani de prietenie au trecut, priveste spre viitor...sau vrei sa te simti aiurea langa niste prietene false?
N-are rost sa iti mai pierzi vremea cu ele.
De fapt, nu esti tu cea care distruge 6 ani de prietenie, ci ele.
Intr-o prietenie adevarata, nu trebuie sa existe minciuni si secrete. Increderea e baza.
Ele te-au barfit si tot ele ti-au dat a doua sansa. Ciudat! Ti-au dat a doua sansa ca sa te barfeasca din nou sau cum?
Ele te-au bârfit şi tot ele ţi-au dat o a doua şansă? .
prietene ca ele poţi să-ţi faci mereu oricum, mai bine le laşi decât să stai ca un caţeluş pe lângă ele.
Persoanele de acest fel trebuie parasite si ocolite cat de mult posibil. Eu am patit asa cu o fata dupa 12 ani de prietenie. Persoanele se schimba foarte mult.Dar asta-i viata