| annemarie_1125 a întrebat:

Buna prieteni! a venit vara, vacanta si incepem sa purtam pantaloni scurti si rochite...tot cu vara am ajuns la concluzia ca vreau sa ma epilez pe picioare.
am doua intrebari:
1 cum trebuie aplicata crema depilatoare?
2 cat trebuie lasata ca sa actioneze?
plzz help... fundaaaaaaaaaaaa:X:X:

8 răspunsuri:
| βǿβǿ a răspuns:

Hello happy

crema trebuie sa o aplici cu spatula care ai primit`o impreuna cu crema. daca nu cu manahee hee

si lasi crema sa actioneze 3 minutehappy
dupa care cu ajutorul spatulei indepartezi crema si firele de parbig grin

Fundi?big grin

| AlexiaD a răspuns:

Salut!happy
Crema depilatore trebuie aplicata precum o crema normala,pe zona pe care doresti sa o epilezi.
Da,intr-adevar, scrie pe ea cat trebuie lasata sa actioneze, dar eu una o las sa actioneze in jur de 8-10 minute.
Sa ai o zi buna!

| Adeeeee a răspuns:

Paii...depinde de la o crema la alta straight face Trebuie sa citesti instructiunile de utilizaree de pe flacon si acolo iti spune clar cum sa o aplici si cat sa o lasi sa actioneze. Eu sincer nu`ti recomand crema depilatoaree...adika mai bine economisesti niste bani si iti cumperi un aparat de ras care are efecte pe termen lung si este mult mai eficienttt! Iti doresc o varaa cat mai frumoasaaa` si multe baftaa`!:*

| julia221 a răspuns:

Sincer nu te-as sfatui sa te epilezi cu crema depilatoare pentru ca are cam acelasi efect ca si lama. Dar, pentru inceput, e ok si cu crema depilatoare, poate ca e prea devreme sa incepi cu ceara sau epilator, care dor. '
Crema se gaseste in supermarketuri, la magazine de cosmetice si farmacii si costa in jur de 8 lei.Se aplica astfel incat sa acopere firele de par, si se tine in jur de 5-12 minute, in functie de zona. ( 5 minute in zona inghinala si axilara),(si pana la 12 minute pe picioare), dupa care se indeparteaza cu un burete. Nu doare si efectul e bunicel. Efectul cremei depilatoare este ca slabeste radacina, astfel incat firele de par ajung sa se rupa, fara sa doara absolut deloc. happy

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Scrie pe crema depilatoare
adica pe cutie sau cum vrei sa-i spui

| blajsb a răspuns:

Pai mai bine te faci cu ceara sau epilator deoarece cu crema depilatoare nu se ia bine ca si eu am incercat. daca faci cu ceara o lasi la incalzit 30 de minute (iti iei aparat 10 lei maxim) si dupa o aplici in sensul firului de par si tragi invers nu in sensul lui.o sate intepe putin dar nu mult stai linistita sa te dai cu ulei e mai bine nu cu spirt ca te ustura. daca vrei cu epilatorul pur si simplu il bagi in priza si te dai dar daca ai firul mare si gros te va durea. succes!

| LoreDana_5768 a răspuns:

In primul rand trebuie ca picioarele sa fie curate. Crema trebuie aplicata in asa fel : o intinzi si ai grija ca piciorul sa fie tot acoperit cu crema, iar stratul sa nu fie foarte subtire, ca altfel risti sa nu se duca parul jos. Astepti intre 5-8 minute depinde de crema (de obicei scrie pe crema cat trebuie sa stai). Apoi, dai jos crema cu un burete imbibat in apa calduta, nu foarte calda. Dupa aceea, poti sa mai cumperi, este un fel de crema dupa epilare, care iti calmeaza pielea. Dupa epilare sa nu stai la bronzat, sau sa nu dai cu spray decat dupa 2 zile, ca altfel te iriti.

| Mihaela_8091 a răspuns:

Crema depilatoare este foarte periculoasa.
1 O prietena de-a mea s-a luat cu o crema de asta si nu stiu exact ce a facut cred ca a lasat-o cu1-2 mai mult si i-a ars mana OMG arata groaznic, avea santuri
2 Este CANCERigena
3 BIG`ul + sapun+ apa + prosop+ crema ta obisnuita cea mai buna solutie
BAFTA asculta-mi sfatul
P.s. daca ai par mult si pe maini sfatul meu e sa il razi si pe ala, pentru ca nu iti va creste si mai mult cum spun altii. Daca tot te epilezi pe picioare pentru prochite, de ce nu ai face-o si pe maini doar banuiesc ca porti tricouri zilnic. Funda?