Servus @tedy! Trebuie să ai puterea să ceri ajutorul lor tăi. Faptul că ai reușit să ne scrii despre problemele tale este de bun augur. Repet, TREBUIE să discuți totul cu ai tăi, dar să nu te aștepți să reacționeze bine- vor vi distruși, dar te vor spijini. Pe ea, uit-o! Nu te merită! În opinia mea dragostea nu înseamnă suferință, ea s-a folosit de tine tot timpul. Ai nevoie de consiliere specializată și de sprijinul părinților ACUM.
Take care!
Pentru sfaturi si raspunsuri detaliate, trimite-mi intrebarile tale la adresa de email ourdeepthoughts@yahoo.com. Te voi ajuta cu placere.
Imi pare rau dar nu cred o iota din ce ai debitat mai sus.
Nu te mai holba la telenovele ca-ti fac rau.
Ps.Se scrie Beatrice si Vanessa
Doamne,nici nu stiu ce sa zic.Foarte trist . Vorbeste cu parintii tai si spune-le ce ti se intampla pentru ca ei te vor sprijini orice ar fi.Nu merita sa suferi atat din cauza unei "fete "care nu te merita.Sunt multe fete de treaba care sa bucura chiar daca-i dai o floare si nu sunt pe interes insa sunt si fete din astea ca Alina.Pfiiiiii nici macar fete nu pot sa le numesc.Eu iti doresc sa treci cu bine peste asta si sa o uiti pe fata aia ca NU TE MERITA.Sunt multe ca ea in lumea asta insa trebuie sa ai grija.Ai grija de tine pentru ca viata ta este mult mai importanta.pup, pa pa
Stai putin da imi vine tare rau sa plang cea mai trista poveste pe care am auzit-o. oricum nu te mai ascunde de parintii tai ca faci o mare greseala poate da le spui te vor ajuta sa treci mai departe de droguri, de fumat si sa ai un viitor de care sa fi mandru cand te gandesti la el. Mult noroc iti doresc si sper sa iesi din aceasta depresie pe care ai dobandit-o din cauza dragostei papa
Andrei67y5 întreabă: