Într-un fel sunt de acord cu ce a spus valentingb, dar degeaba vei insista, oricât de drăguţă vei fi, dacă el nu e convins că poate avea încredere în tine şi pe tine chiar te interesează de situaţia lui (în cazul în care într-adevăr e ceva serios şi nu e doar o fază de adolescenţi prin care trece).
Dacă transformarea asta a lui a fost de pe o zi pe alta, aparent, n-ai decât două variante: ori este ceva grav (despre care în general omul vorbeşte, măcar celor din jur, deci probabil ai putea afla de la alţii, nu neapărat de la el), ori, în cazul adolescenţilor, e doar o perioadă trecătoare, o mini-depresie temporară, începutul formării personalităţii.
Tu află de la alţii, eventual, dacă ei ştiu ceva mai mult ca tine. Dacă nu, îi poţi fi aproape, să fii drăguţă, mai zici o glumă, mai vă plimbaţi odată sau cine ştie. Dar dacă nu e ceva concret, să nu te miri că într-o zi îţi va întoarce spatele, la primă fază, fără motiv.
Ooooo,dar ce lista lunga de idei! Nu-ti fa griji,stiu eu ce ai de facut,am aplicat-o, functioneaza. Insista! Nu in genul "zi zi zi, sunt curioasa" ci in genul " haide zi, te rog! De ce nu imi spui? Mie poti sa imi spui, eu sunt altfel!"Repeta-i de cateva ori asta, cu delicatete, vorbeste cu el despre diverse si din cand in cand revii la partea serioasa, sa vada ca poate sa aiba incredere in tine, si se va destainui. Nu o sa se apuce sa isi spuna secretele oricarei fete, oricat de frumoasa ai fi( cu placere!). Ti-am spus, e testata metoda functioneaza, si ca bonus te alegi si cu un iubit, daca vrei!
RazvanCazan întreabă: