anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna prieteni, am si eu nevoie de eu sfat. Imi place de un baiat de o luna, suntem in aceeasi clasa, facem parte din acelasi grup de prieteni, as vrea sa stiu daca ii place de mine, ne cunoastem de 3 ani si nu am fost niciodata apropriati dar anul asta lucrurile s au schimbat dupa ce am mers cu grupul la munte, el e fotbalist la o echipa foarte cunoscuta la juniori, parinti lui au foarte multi bani, se poate spune ca e snob, il cunoaste tot liceul si majoritatea fetelor sunt moarte dupa el, face misto de toata lumea mai putin de mine, vorbeste porcos insa nu cu mine sau despre mine ceea ce ma pune pe ganduri, el e foarte dur si nu isi arata niciodata sentimentele, de cand ne am apropiat nu ma mai stiga pe nume, ci un diminutiv de la numele meu, cand gaseste video-uri amuzante imi arata mereu pentru ca stie ca imi plac, cand mergem undeva cu grupul cu masina toata lumea, pentru ca sunt mai slaba ma pune sa stau in barte la el si el ma tine foarte starans, si in poze el ma pune sa stau la el pe picior sau langa el si ma tine in brate, imi zice mereu ca il omor. laughing, intr-o zi cand am iesit de la scoala stateam la tigara, eu nu fumez dar ies mereu, era mai multi din grup si el vorbea cu un prieten in timp ce eu imi admiram reflexia in geamul de la magazin un baiat s-a pus in fata mea astfel incat eu nu imi mai vedeam reflexia si i am zis "Ba da te din fata mea ca mi blochezi privelistea " iar el cand a auzit i-a zis prietenului aceluia " Ba pe mine ma omoara (numele meu)". Eu nu sunt genul de fata care sa sara pe un baiat sau sa il streseze dar cunosc un specimen la noi in grup care face asta il ia in brate se freaca de el ii zice ca are ochi frumosi, il trage de obraji, il ia de mana desi el nu ii raspunde niciodata, si zic doar un specimen pentru ca celelalte nu au curaj deoarece dupa cum spuneam el e flegmatic si nu permite oricui sa ii fie prieten sau sa il atingalaughing), din doua vorbe ar face o sa planga daca nu i ar conveni si tin sa mentionez ca desi are peietena ea nu iese niciodata cu noi nici nu am cunoscut o in persoana, nu il suna cand e cu noi, si noi iesim aproape mereu dupa scoala, seara, vinerea, sambata venim la 6 acasa si ea niciodata nu a venit.

Ce credeti, ma place?

Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu, intreaba-l pe el!

| Axys a răspuns:

Incearca sa il inviti la o plimbare si incearca sa ii spui in fata ceea ce simti pentru el.
Si nu cred ca nu va accepta sa iasa cutine.

| MrkiddyKid1 a răspuns:

Nu e bine sa te gandesti prea mult la lucruri sau "indicii" de genul acesta, de cele mai multe ori nu inseamna nimic. Spre exemplu daca o fata frumoasa se aseaza langa un baiat in banca, de cele mai multe ori baiatul va avea impresia ca fetei ii place de el din moment ce s-a asezat langa el si toate cele, dar esueaza sa observe ca ea s-a asezad langa el pentru ca nu mai erau alte locuri libere. Asta e valabil pentru ambele sexe. Tot odata stiu ca nu iti va pica bine ceea ce iti voi spune dar e un sfat pentru care s-ar putea sa-mi multumesti mai tarziu si sfatul este ca niciodata sa nu intri intr-o relatie cu un coleg de clasa/munca sau orice alta persoana pe care vei fi obligata sa o vezi in fiecare zi in cazul unei eventuale despartiri. Mult succes!