| Turquoise a întrebat:

Buna prieteni.Am si eu o dilema. 2 persoane de sex opus se cunosc si se inteleg foarte bine, chiar se plac reciproc dar nu fac nimic pentru a fii impreuna deoarece le e teama ca vor pierde o mare prietenie pentru un capriciu.Alte persoane zic ca o relatie frumoasa, de durata incepe cu o buna prietenie.
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Sunt valabile ambele variante, depinde de la caz la caz. Ei pot fi buni prieteni, dar daca atunci cand devin iubiti uita sa mai fie prieteni atunci iese urat, sau ei sunt buni prieteni SI soti, atunci vor "trai fericiti pana la adanci batraneti", cum scrie in poveste.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ce as face eu? L-as prefera ca prieten.Ca iubit treaba se impute rapid.Insa ca prieteni ne-am distra mai bine decat ca iubiti, chestii, gelozii, verificari de mesaje.Stupidstraight face

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca ei cred ca se vor intelege la fel de bine pe parcursul relatiei, de ce sa nu fie impreuna? Si eu am o prietena care au fost impreuna desi se intelegeau foarte bine, isi spuneau totul.Acum nu mai sunt impreuna, dar sunt la fel de buni prieteni. Poate asa va fi si in cazut celor doi.

| Firefly a răspuns:

E adevarat. O relatie de iubire incepe cu o prietenie.Eu personal nu cred in prietenia dintre un baiat si o fata: mai devreme sau mai tarziu unul dintre ei va avea si alte sentimente...Eu zic ca e doar un pas de la prietenie la iubire, si daca se plac reciproc nu ar trebui sa isi faca probleme.
Mai naspa e cand doar unul are sentimente happy

| DragonFLoW a răspuns:

Pare mult prea scos din jonas brothers... dar relatia este foarte instabila dar de durata. Adica ar fi "no worries" pentru cei care se iubesc.

| Turquoise explică:

@DragonFly, viata bate filmul, ma rog desenul animat.

| gHelena a răspuns:

Din momentul in care cei doi au stabilit mai intai o frumoasa relatie de prietenie, nimic nu se poate schimba in rau, dimpotriva, in mai bine. Chiar daca isi dau seama ca nu se potrivesc in calitate de iubiti, relatia lor va ramane la fel chiar si dupa ce se vor desparti. Totusi, ei vor sti cel mai bine ce au de facut.

| alexa_4005 a răspuns:

2 persoane de sex opus, nu pot fi prieteni adevarati, intodeauna va exista dintre cei 2 o persoana care vrea ceva mai mult, daca iubirea este sincera, merita incercat