| tmppmarinela a întrebat:

Buna prieteni! Am un prieten care tine forte mult la mine, foarte mult. Insa mie imi place de altul care mi-a propus intilnire, si i-am acceptat, cum sa-i spun ca nu mai vreau sa vorbesc cu el si ca am pe altul? Mie imi este jale si de el, tine foarte mult la mine, ajutati-ma va rog...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O veste proasta niciodata nu poate fi primita cu un zambet, ii spui intr-un mod maleabil ca ar trebui sa pastrati o distanta iar cu timpul legatura se va slabi pana va disparea.

| Lynna a răspuns:

Buna. Esti sigura ca dragostea nu e chiar langa tine? Gandeste-te bine inainte sa iei o decizie.

| Rührselig a răspuns:

Ar trebui să judeci astfel:
Care te-a ajutat mai mult, care ţi-a fost alături, etc.
Dacă ştii că are sentimente pentru tine, nu mai bine încercai să vezi cum merge cu el, în loc să te duci cu altcineva şi să-i răneşti sentimentele unui bun prieten?

| tmppmarinela explică (pentru Rührselig):

Pai,da. Dar mie nu-mi place de el sad

| Rührselig a răspuns (pentru tmppmarinela):

Dacă nu-ţi place de el, şi puţin îţi pasă de el şi sentimentele lui, atunci renunţă la el şi stai cu celălalt, de care ştii mai puţine. Dar ţine minte, dacă nu merge cu tipul ăsta, nu pierzi doaro relaţie, pierzi şi acel bun prieten.

| PasDeNom a răspuns:

Nu inteleg nimic! laughing
Iti place de un tip cu care momentan te intalnesti, sperand la o relatie in viitorul apropiat. Problema ta e un amic caruia ii esti simpatica si tine la tine, iar tu din cauza acestui tip cu care speri sa ai o relatie nu vrei sa mai pastrezi legatura cu el?! De ce? Nu poti sa ii explici frumos cum sta treaba, ca tu nu il placi si ca vrei sa ai o relatie cu altcineva, sa il rogi sa nu se bage in treburile tale? De ce vrei sa ii spui adio?

| Blackrose101 a răspuns:

Daca tipul acela chiar tine la tine il va rani vestea.Nu stiu, ai putea sa ii gasesti si lui pe cineva ca sa nu mai sufere pentru tine, dar va fi destul de greu.