| BBAlyss a întrebat:

Buna prieteni happy
As avea nevoie de ajutorul vostru
Cine imi da si mie cele mai bune si frumoase urari de Craciun?
Va rog mult sa ma ajutati

Cele mai frumoase vor primi fundita :X
Multumesc aniticipat!

Răspuns Câştigător
| mada00madalyna a răspuns:

Poate va ninge de Craciun, Si-n palma astfel sa adun, Fulgi reci de nea, dumnezeiesti, Cu ei si ingeri si lumina si povesti.
Iti doresc un Craciun ca in povesti, pe care intr-o zi sa mi-l povestesti, plin de iubire cu multa fericire.

5 răspunsuri:
| LoVe_6598 a răspuns:

Gasesti pe google. daca dai - urari frumoase de Craciun-
happy
Fundi?

| Cherry_3262 a răspuns:

Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!

Un ren cu nasul rosu, cum e fesul lu' Mosu... Un mos cu barba alba ce bate la ferestre Vine sa iti aduca o noapte instelata - o noapte de poveste.

Nu-ti voi dori nici masa-mbelsugata, nici multa bogatie, nici viata fara griji, sau 1000 de ani... M-am tot gandit la ce sa iti doresc:

Sa fii iubit, si sa iubesti,
Sa primesti tot ce-ti doresti
Multa fericire, multa sanatate
Mosul pentru tine sa vina cu de toate

Craciun fericit si La multi ani!

Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.
Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!winking

Fundita plslove struck

| croissant a răspuns:

Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi!

Sa ninga frumos, poveste de iarna
Tot ce e bun peste noi sa astearna
Va fie Craciunul bogat luminos
Si anul cel nou, mai curat, mai voios!

Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca bunavoie si ingerii sa iti stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!

Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca pace si liniste in suflet, iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata.
CRACIUN FERICIT

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa va insoteasca mereu. Craciun fericit!

| lovefan a răspuns:

Buna. Parerea mea e ca un mesaj din inima, plin de sinceritate, va fi de o mie de ori mai apreciat decat o,, poezioara'' luata de pe net. Eu asa procedez in fiecare an. De exemplu:,, Cu ocazia Sfintei Sarbatori a Craciunului va doresc pace si liniste, iubire si intelegere, iar spiritul Craciunului sa va invaluiasca sufletele. Craciun fericit!''