| япончик a întrebat:

Buna prieteni citeo-data, stau si ma gindesc la ce am eu talent, si de multe ori simt tare ca vreau sa fiu pilot de curse, iubesc sa conduc, m-am urcat la volan prima data la 11 ani, am permis de conducere dar nu am invatat la scoala auto, cin eram mic - aveam probleme ca furam automobilul lui tata, ear dese ori cu alti baieti organizam intreceri cu motocicletele, eram mic si eram primul - daca ramineam in urma simteam cum incepe sa bata inima, cum circula singele repede, nu suportam de loc sa nu acelerez motorul din toate puterile lui. Intrebarea e oare unde sa tind ca sa fiu un pilot de curse, nu vad nimic greu sa invingi, e nevoe sa accelerezi si atit, asa cred eu. Ziceti-mi ceva daca stiti va rog

1 răspuns:
| Rebeca_5235 a răspuns:

Dar cati ani ai acum?
Ca sa fii pilot de curse trebuie sa incepi de mic. Si asta cu motocicletele nu am inteles. Tu stii sa conduci motociclete? unde ai invatat? avea tatal tau motocicleta sa o poti "imprumuta" :p.

La 11 ani trebuia deja sa fi pilot asa zic eu. uite de exemplu pilotul nostru Roby Muresan avea 17 ani si era deja in GP2, participa.

E nevoie de multa munca, de o conditie fizica extraordinara, de cunostinte despre motoare.

Poti sa incerci nu zice nime, sa te interesezi pe site-urile de fornula 1, gp2, carting sa vezi acolo ce poti face.

succes