| Axys a întrebat:

Buna prieteni de pe TPU vreau va rog un sfat mi-am pierdut o pritena care am considerat-o ca si sora mea, m-am purtat frumos cu ia tot timpul o cunosteam de 6 ani iar sora mea s bagat si a vorbit ce nu trebuia pentru ca sora mea i cam place sa faca rau si eu nu am o prietenie asa de buna cu ia, si am aflat ca prietena mea nu mai vrea sa auda e mine ma inteege cineva nu ma pot opri din plans ia rade si se simte bine si eu sunt o fraiera ca plang de ciuda ca sora mea s-a bagat in ce nu trebuia ce s a fac sa o uit pe pritena mea ca si ia vrea asta i-am zis ca oata ma va caua si va plange si ia mult nu stiu cu ce m gresit eu

13 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey! Nu am inteles prea bine ce si cum insa cred ca am inteles destul cat sa incerc sa raspund.

Prietena ta este doar suparata...este normal sa fie suparata... *cel putin mie mi se pare oarecum normal*
6 ani de prietenie nu se destrama atat de usor. Asteapta un pic, calmeaza-te si las-o si pe ea sa se linisteasca, las-o un pic pana ii trec nervii. Zambeste, nu mai plange intrucat o sa rezolvati voi cumva. 6 ani de prietenie nu se destrama pentru un lucru infim precum acesta.
Repet, ai rabdare, calmeaza-te si las-o si pe ea sa se linisteasca.Este un pic suparata si spune ca nu o sa te ierte...este normal sa spuna asta daca a suparat-o sora ta. Cine stie ce lucruri urate i-a spus aceasta? Cine stie cat de rau a facut-o sa se simta?
Asteapta o saptamana ca sa se mai "domoleasca apele", zambeste si continua-ti activitatile obisnuite.
Dupa ce trece acest timp de gandire du-te la prietena ta si cere-ti scuze pentru sora ta, explica-i frumos, cu lux de amanunte felul in care te simti.
Eu unul cred ca o sa te inteleaga. Este prietena ta. 6 ani de prietenie inseamna ceva! Probabil ca acum si ea se simte foarte rau, probabil ca vrea sa fie singura ca sa se linisteasca, de aceea cred ca ti-a zis asa ceva.
Sper ca te-am ajutat cat de cat si ca am inteles in mare parte ce s-a intamplat...

Succes!

| Lioana a răspuns:

Din pacate nu iti putem spune noi cu ce ai gresit pentru ca nu va cunoastem. Cred ca tu stii mai bine despre ce e vorba. Daca nu stii, incearca sa vorbesti cu ea si lamureste problema! Acolo se afla raspunsul.

| Axys explică:

sad aveam ochiumpluti in lacimi ca si acuma cand am scris asta sad cine a trecut prin asa ceva sa imi spuna si mie cum sa trec vredata pe langa ia cred ca mava apuca plansul crying am tinut la ia si ia a zis ca deja ma uitat catre o alta pritena canui pasa de mine cu ce am gresit eu daca sora mea saa bagat intre mine si ia crying cum sa pot eu uita, eu am gresit ca i-am cerut sa imi explice ce a zis si m-am suparat ca nu mea zis...ce i-a zis sora mea am incercat sa repar totul sa nu se duca pe apa ambetelor dar ia asta a si vrut crying sa nu mai fiu pritena ei dar as vreaa acuma in momentulasta sa simta ce simt eu sa fi dezamagit de sora si de ia sa vada ce insemna sa fi dezamagit/a nu stiu ce sa mai zic voi ati trecut prinas ceva eu din cauza ei si a lui sora mea nu mai pot avea incredere cao sa mai am o prietenie asa de lunga...

| MidnightR a răspuns (pentru Axys):

1.Scrie dracu corect.
2.Du-te la sora ta si ia-o de par, cere-i niste explicatii, nu sta sa plangi aici.
3.Prietenie de 6 ani? Ca niste surori? Si aceasta legatura atat de puternica e distrusa de interventia unei singure persoane?

| Axys explică (pentru MidnightR):

scuze! am fost si aiaminte cu neruinare... o singura sora am si i place tare mult sa faca rau si nu e prima data cand patesc asta! sad

| Kenya a răspuns:

Nu cred ca era cine stie ce prietenie de 6 ani daca s-a lasat dusa de niste barfe.

| Axys explică (pentru Kenya):

De o bucata de timp nu prea maivroia sa esim prin artier cum faceam de obicei sa stam sa ne plimbam adica chesti simple... si ia vroia samerga lapiscina si a fos si la mare eu nu avusesem bani ca ma duceam cu ia sad si mia prut rau. mai ru ca daca postam poze cu ia i era rusine cu mine dar nu recunostea niciodata... iar ultima oara cand am vazut-o numai prosti vorbea sad adica s-a cam schimbat am crezut ca nu s eva schimba niciodaata dar ia asa a ales a zis ca sa resemnat! pff ca nu o mai intereseaza de mine sad dar a cam uitat ca lamine venea atunci cand avea o problema canda sa batut cu una of poestea e lunga in care as face orie sa fim pritene inapoi am rabdare si sper cc ne om impaca dar sper s anul astept prea mult. si daca o sa dureze sper sa o uit. asa cum a zis ca nu o maiintereseaza are prtentii eu nu-s ca ia eu suntpritenoasa ia a evenit foarte rea.

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Sincer, nu cred ca o prietenie asa de puternica de 6 ani, s-ar putea distruge asa dintr-o data, din cauza unei singure persoane. Du-te la ea, spune-i ca iti pare rau, roag-o sa fie iar prietena ta, ce ***. happy

| Axys explică (pentru Codreanu_Anduta_1991):

Uite ca nu i mai pasa de mine eu am ramas cu amintiri frumoase iar ia cu nepasarea ia dejaa uitat sad
sper sa pot sa uit si eu
m-am rugat de ia sa lasam ce a fost si sa ne impacam aam sperat sa fim pritene pana vomajunge babe sad dar ia aales si nu am cce face am zis sa ne vedemsa discutam sa ne impacam iar ia a zis nu

| MidnightR a răspuns (pentru Axys):

Atunci mergem pe varianta:Sora ta a aflat ceva rau despre respectiva si te-a distantat de ea incercand sa te protejeze.
Singurul raspuns logic la care ma pot gandi.Ori asta, ori e tampita si merita niste bataie.

| Axys explică (pentru MidnightR):

Nu sora mea aa facu rau canui prima data cand imi face asta

| IMPLICAT a răspuns:

Tu PlangiDeCiuda pentru ca prietena ta s`a suparat pe tine? Eu zic sa iti revi in fire. Du`te si vorbeste cu prietena ta si vezi care e problema, pentru ca sunt sigur ca nu e nici pe departe asa grav precum crezi.

| Axys explică (pentru IMPLICAT):

Pentru ia e grav sad pentru ca a ascultat de sora mea trebuia sa vorbeascaa cu mine dar asta e am incercat sa ma rog de ia dar nu se poate nu pot face nimic