| maryy_8191 a întrebat:

Buna prieteni.In curand voi avea ora de dirigentie si eu trebuie sa prezint ora.Adica trebuie sa tin o lectie despre 'computerul-stapanul timpului meu liber'. Si nu prea stiu despre ce sa vorbesc.Trebuie sa le pun si niste intrebari colegilor despre timpul petrecut la calculator.Va rog sa ma ajutati! Fundita...

Răspuns Câştigător
| Lora a răspuns:

Pai povesteste si tu ca pe calculator vorbesti cu rudele plecate din tara, cu prietenii, citesti documentarii, joci jocuriinteresante care iti pun mintea la contributie, ajuti persoane pe site-urile in care ei isi exprima aceste probleme, asculti muzica si te relaxezi, revezi persoane cu care te-ai cunoscut insa au luat-o pe drumuri diferite cum ar fi fosti colegi de clasa... iar intrebari cred ca ar fi destul sa iei pe fiecare in parte si sa intrebi ei ce fac cand intra pe calcutator, cred ca ar trece ora cu aceasta intrebare

2 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

"Stapanul timpului nostru liber" este unul sever si provoaca dependenta! Nimeni nu va recunoate in clasa cat timp petrece intr-adevar la calculator...Stapanul asta e nemilos, provoaca dureri de cap, ochi umflati, tulburari de vedere... pitici pe creier! In curand ma voi duce la dezintoxicare:antilaptop!
Auzi ce a spus la televizor, ca daca petreci multe ore pe zi in fata laptopului, imbatranesti mai repede(imbatraneste tenul). A aratat si o fotografie a unei tipe inainte si dupa 2 ani de folosit zilnic laptopul...brrr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbestele despre internet, ca asta va ocupa timpul in general, punele intrebari despre diferite programe, messenger, facebook, hi5, ...cu ce ii ajuta lucrurile astea
expl: avantaje/dezavantaje ale internetului
...succes!