Pai ..de unde sa incep ..In primul rand pentru al castiga, incearca sa numai te intalnesti cu fostul, sa numai iti faca nimeni semne pe gat, da-le cu flit amicilor lui, sau daca se mai intampla sa se dea vreunul la tine spune-i prietenului tau "bai da` tine-ti prietenii si spune-le sa numai se bage in seama cu mine " sau ceva de genul ..adica sa fii tu prima care ii spune, sa nu auda de la prietenii lui. Daca te mai invita in oras, accepta-i, nu face pe geloasa dar nici sa fii tot timpul accesibila pentru el. Fii putin mai indiferenta si daca nu stabiliti ca sunteti intr-o relatie numai face dragoste cu el (chiar daca si tu ai nevoie de el ...stiu ca e greu dar e mai bine asa ). Lasa-l sa aleaga ce e mai bine pentru el, pentru ca o sa fie si cel mai bine pentru tine. Pe facebook poate a pus sa te faca geloasa (unii barbati nu suporta gelozia.de aia spun sa ii lasi putina libertate ca vine el singur ) Eu situatia nu o vad asa rea (am patit eu si mai rau ) Sunt de parere ca te place destul de mult daca te-a cautat. Incearca ce ti-am spus. sper sa te fi ajutat. Succes!
Mersi mult de tot pentru sfaturi, o sa tin cont de ele, esti o scumpa! :*:*