| Sebi141996 a întrebat:

Buna Prieteni,
Sunt confuz. mai exact este ceva ce iubesc sa fac dar mi-e frica sa ma arat mai mult. Mai exact este îmi place sa cant la început când am descoperit asta am luat-o ca pe o gluma! Problema este ca iubesc sa fac asta și orice muncesc gândul îmi este sa ajung auzit dar mi-e frica. Am pus cover-uri pe YouTube mulți mi-au spus ca le place ca am voce etc și sa continui. Dar sincer nu am idee ce as putea sa fac. Sunt foarte confuz pentru ca sunt plecat din țara sad pentru un viitor mai bun dar cântatul și dorința asta ma trage înapoi și cei mai rău Ca jumate din familia mea considera ca e o prostie ca nu se mai apreciază muzica...
Voi ce credeți? Poate ma puteți ajutați

Răspuns Câştigător
| Ytrgh a răspuns:

Fa ți timp sa intri in unul din concursurile de talente din Romania iar dacă ești bun si te bagă la etapele televizate chiar dacă nu câștigi sigur o sa ai succes instant. Multă bafta si as vrea sa ți văd postările după YouTube

| Sebi141996 explică (pentru Ytrgh):

Iti mulțumesc de sprijin, am doar 4 videoclipuri nu mai mult. Nu sunt foarte reușite dar sper sa îți placa!

https://youtu.be/rwVgzj4MOYQ

| Ytrgh a răspuns (pentru Sebi141996):

Frumos

4 răspunsuri:
| Zaruba a răspuns:

Continua sa poatezi pe Youtube, ca o pasiune, daca esti talentat lumea te va aprecia si vei deveni cunoscut chiar daca va dura ceve timp.

| Sebi141996 explică (pentru Zaruba):

Mersi de raspuns si ajutor.