| demage a întrebat:

Buna prieteni, va rog sa ma scuzati daca am gresit categoria dar am o intrebare : Am tenul gras adica mi se unge frunteea si e foarte neplacut si pentru mine scarbos sad. Nu exista ceva medicamente, creme sau leacuri? FUNDA! sad

Răspuns Câştigător
| Gherasim_Roxana_1994 a răspuns:

Hidratarea pielii e necesara iniferent ca ai tenul gras sau altfel; exista creme hidratante cu continut mare de apa nu de grasimi, cu textura lejera; eun am de asemenea ten mixt dar folosesc Hydraphase cu textura lejera, de la La Roche posay.Deci foloseste o crema hidratanta cu textura lejera, de ex un gel-crema.Si un peeling saptamanal plus masca purificatoare cu argila, zinc si acid salicilic daca ai acnee sau argila cu aloe pentru.ten fara impuritati.
De asemenea poti folosi de 1-2 ori pe saptamana un scrub: Avon de ex, sau tarite sau malai ( daca vrei chestii naturale), sub dus. Malaiul poti sa-l amesteci cu ulei de masline care iti va face o piele fina.
Un alt scrub foarte bun ar fi de la gama Montainge Jeunesse, se gasesc in pliculete.
Sper ca ti0am putut fi de ajutor.Succes

1 răspuns:
| yanly a răspuns:

Mie îmi place crema demachiantă Doina. Atunci când te tai cu ea îţi ia toată grăsimea de pe faţă. Oricât de puţină ar exista tot o găseşte. Cred că o să te ajute.