Da.Am trait o iubire... oarecum neimpartasita. Poate inca o mai traiesc.
Nu stiu daca am iubit...am tinut mult la o persoana...si ea la mine...eu am gresit si el brusc s-a racit.Asta am inteles eu ca e o iubire neimpartasita.
Acum trec peste...incerc sa uit.De cateva zile mai exact, dar functioneaza cat de cat.Nu ma mai gandesc la el...trec pe langa el si nu imi pasa, nu il privesc...imi fac de lucru si incerc sa petrec mult timp cu prietenii pentru a imi distrage atentia.
Daca vrei, poti!
Buna, imi pare rau sincer pentru situatia ta, stiu si eu cum e sa suferi...am trait si eu o iubire neimpartasita, sau mai bine spus neimplinita, pentru ca am avut ocazia de a fi cu baiatul iubit, insa s-a ajuns la despartire, care a fost foarte dureroasa pentru mine si inca imi dau lacrimile cand ma gandesc cum se poate duce de rapa totul, asa repede, cat timp iti ia sa cladesti o relatie si in ce scurt timp se poate distruge totul, aceasta iubire mi-a adus multa suferint si inca nu m-am vindecat complet... e foarte greu sa iubesti pe cineva si aceasta sa nu dea 2 bani pe tine, sa fi o straina pentru el, o persoana fara importanta......nu ii doresc nimanui sa aiba parte de o iubire neimpartasita sau neimplinita asa cum am avut eu, dar cu incredere in tine si cu optimism sigur il vei putea uita pe acel baiat, totul depinde de tine si de vointa ta, iti doresc tot binele din lume si sa treci cu bine peste acest episod din viata ta, sigur ca vei intalni un baiat care sa iti impartaseasca toate iubirea de care ai nevoie, toate la timpul lor, nu uita sa lupti si sa speri!
Am avut o iubire neimpartasita anul trecut! si acum am alta! e ingrozitor! de fapt prima data nici nu i-am spus acelui baiat ca il iubesc...adica stiam ca nu e potrivit pentru mine, chiar daca inima mea o luase razna! a fost greu sa-l uit, si cel mai rau este faptul ca nici nu te baga in seama foarte mult... dar toate prostiile pe care le facea(era fffff nesimtit, foarte obraznic, nu era asa la inceput)mi-au trecut prin fata ochilor si am inceput sa-l urasc! anul asta imi place de altcineva din clasa mea:iubire in secret! nu i-am spus si nu am de gand sa o fac pre curand...nu sunt pregatita sa accept refuzul, mai bine sa traiesc in povestea mea de dragoste fara ca nimeni sa nu stiee! acum sfat pentru tine:daca crezi ca nu e baiatul potrivit pentru tine, nu te mai gandi la el, ce spun eu te gandesti numai la el!(nu intreba de unde stiu, stiu cum e sa fii indragostit fara ca nimeni sa stie, e frumos si magic sa iubesti dar dureros totodata)pai nu stiu uita-l pur si simplu! dar sincer nu ai cum sa-i comanzi inimii, daca imaginea acelui baiat ti-a intrat in inima, crede-ma chiar daca il uiti o mica particica in tine, din inima ta nu il va uita, odata ce iubesti pe cineva sincer... e greu sa-l uiti! e o perioada gre stiu, dar nu ai cum sa tregi peste ea asa repede, numai timpul te poate ajuta, timpul care trece asa de incet atunci cand nu vrei si invers! tine-ma la curent si daca mai vrei sa ma intrebi ceva da-mi mesaj! pup
Eu nu cred ca ii pot spune iubire neimpartasita...insa neimplinita da...sa il pierzi pe cel pe care il iubesti cel mai mult dintr-o eroare infantila e destul de greu...si culmea... timpul mi-e doar dusman...cu cat trece timpul cu atat sansele mele sa ma mai impac vreodata cu el sunt tot mai mici...si asta dupa 6 luni de relatie...nu e cine stie ce... dar a fost destul... e greu...eu una nici nu stiu cum o sa fie pe viiitor...
Traiesc in prezent o iubire neimpartasita...nu cred ca o s incetezi s nu mai iubesti, poate decat atunci cd vei fi cu el si poate o s iti dai seama ca nu merita iubirea pe care ti-o porti
Buna! si eu trec prin acelasi lucru ca si tine. Daca tu chiar crezi ca il iubesti atunci fa cum iti spune inima
Da, cred ac inteleg prin ce treci; asa incepuse si la noi, mai mult pe mess; el era atunci insurat, deci am tinut sa pastrez o limita.ne impartaseam totul, eram cei mai buni prieteni.culmea, la vreo 3 ani a divortat...vina ei. am fost umarul pe care a plans, am piersut nopti intregi la telefon sau cu dansul pentru ca era in pragul disperarii si ma temeam sa nu faca vreo prostie. am vrut sa-i fiu aproape ca prietena, pentru ca, pe langa diferenta de varsa, mai erau probleme si cu unitatea in care amandoi lucram; si apoi, pauza.niciun telefon, rare convesatii.ca sa aflu ca el, omul pe care il iubeam atat de mult incat am inteles ca nu pot fi cu el pentru a nu-i distruge cariere, omul acesta avea o relatie cu o pustoaica de 15 ani; iubire neimplinita; insa nici acum nu l-am uitat. poate sunt eu fraiera. poate asa afost sa fie.sunt 6 ani de atunci si inca il mai iubesc.
Am conoscut pe cineva era baiat ca mine avea prieten care era bysexual ma placea ma iubea dar fiind foarte departe unu de altu cred ca am lasat dragostea undeva la mijloc si totusi vorbesc mereu cu el parca nu ma pot dezlipi de el si simt ca fac parte dintr-o dragoste neimpartasita
Buna simo, eu traiesc de patru ani o iubire neimpartasita, care imi macina mintile si sufletul; doar amintirile imi alina suferinta, si imi hranesc sufletul. E greu sa-l uit. ce zic eu greu? imi este imposibil.Cu trecerea anilor pot sa privesc mai usor situatia asta. Dar nu pot sa-l uit, chiar daca acum sunt cu altcineva. Revine obsesiv in gandurile si visele mele.Tot ce pot spune este ca am reusit sa inchid capitolul asta in inima mea, sa-l izolez de restul vietii mele din prezent.Cand il vad simt ca ma topesc! Si apoi ma intorc la viata mea, linistita si langa fetita mea adorabila. Ce ma macina cel mai mult este a ruptura s-a produs dupa ce am aflat ca este bisexual.Doar atat :am aflat! si pac totul s-a terminat brusc! Ma mangaie faptul ca am trait clipe minunate alaturi de el! si nu regret nimic!
Stii ce se spune :ca un om are dreptul la cinci iubiri mari in viata! asa ca nu dispera mai ales ca nu ati legat o relatie stransa, ci doar pe mess!
Eu acum sunt fericita cu o alta dragoste si n-as vrea sa se termine! La fel iti oresc si tie! Capul sus! Viata e plina de suprize!
Da si eu traiesc una.nu stiu daca e mai mult iubire sau gelozie.insa tin mult la acest baiat, si ma doare.deoarece el se uita la prietena mea...si.chiar nu stiu ce ma atrage la el! e frumos foc la fata, are niste ochi albastrii de mori cand te uiti la el.insa.e mic de statura.copilaros ( si la minte si la trup ) oricum, tine capul sus! fi curajoasa! si...iti spun un secret. Nu o sa poti sa il uiti asa usor, poate doar cand o sa dai de persoana potrivita.insa pana atunci poate mai e asa ca incearca sa il ocolesti, sa te coporti normal cu el si cu timpul il vei uita. Sper sa te ajute
Awesom întreabă: