| [CiUcAlAtA]-[AeRata] a întrebat:

Buna prietenii
Am si eu o intrebare pentru voi adica o mica povestioara si un sfat sa imi dati.happy
Sunt in clasa. a 7-a si am un coleg cu care ma inteleg foarte bine il cunosc de la gradinita dar suntem doar amicii si de fiecare dat cand vin de la scoala mergem impreuna acasa stam in acelasi cartier si ma inteleg foarte bine cu el imi spune tot timpul daca sunt cu cineva sau daca m-am combinat cu careva si intrebari de genu, unele fete din clasa spun ca imi place de el dar nu este adevarat nu simt nimic pentru el pur si simplu este doar un amic singurele lucuri care imi plac la el sunt: este glumetz, stie sa asculte oamneii, si are niste ochii superbi verzii este cam timid dar asa nu este o problema pentru ca si eu sunt la fel intr-o zi am vorbit cu el despre o colega ca ce faina si slabutza este si i-am spus ac sie u as vrea sa slabesc si mi-a spus ca lasa ca e mai bine sa fi asa cum esti tu decat mine un schelet si mi-a spus ca sunt frumosa si etc.

Oare ce vroia sa spuna prin acele cuvinte? si oare ce crede el despre mine?

p. s. l-am intrebat ce crede despre mine si mi-a spus ca nu stie ce sa imi raspunda la intrebarea asta...

deci ajutati-ma daca vreti happy multumesc anticipat:*:* si daca credeti ca am ceva greseli de ortografie sau gramatica va rog corectati-ma happy

Răspuns Câştigător
| StilSanatos a răspuns:

Da exista sanse sa te placa dar te sfatuiesc ca mai mult de amici buni sa nu fiti pentru ca dupa cand o sa va certati nu o sa mai vorbiti si e pacat sa pierzi un asa amic.mai rar ca el

6 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Daca nu'ti place cu' adevarat de el, adica ca iubit(kkfoniesad)...nu te gandi sa fii cu' el, dupa ce ve'ti fi impreuna nu ve'ti mai fi la fel ca acum...

| Butsilee a răspuns:

Dao naibii de romanaoh go on si in legatura cu amicul tau mai bine il mai intrebi inco o data daca ii place de tine exact asa ii zici, mai in gluma mai in serios"tie iti lpace de mine"? Incearca fata in fata happy nu pe mess sau la tel :-s si sa fiti singuribig grin Si daca tie iti place de el mai bine faci tu primul pas si intrebi... daca nu it place fi-ti in continuare 2 amiciwinking

| bluesky a răspuns:

Ti-a zis de politete ca esti bine asa, dar e o sansa sa iti fi zis ca te palce. Dar oricum eu zic ca tine la tine si poate, doar poate ar vrea sa fie cu tine.Acuma tu decizi...

| ☺Þĺ†ĺ©†☺ a răspuns:

Hmmmm de obicei asa se comporta baietii dk nu stiu cum sa spuna direct in fata "sti imi place de tine"...asa ca o ia pe ocolitebig grin

din cate ai spus tu eu asa credthinking ca ii place de tine. mie una asa mi se intampla la inceput ma intrebau daca am prieten etc iar dupa aia trecea la subiectoh go on.

acum tu decizi daca intr-adevar te simti atrasa de el, incearca, incercarea moarte n'arebig grin

app si eu am ochii verzi imi imaginez cum ii are si tipulsmug... pup si ai grija fa ceea ce simti u>big grin

| sabinozaur a răspuns:

Pai mai ramane doar sa-ti placa tie de el si gatalaughing))... eu chiar cred ca te place.happy adica na. din cate ai zis tu aicibig grin si baietii de obicei cei timizi vorbesc "codat" adica niciodat asa in fata. si prin vorbele lui adica astea lasa ca e mai bine sa fi asa cum esti tu decat mine un schelet si mi-a spus ca sunt frumosa" si etc. banuiesc ca nu sunt singurele faze...happy probabil ar tb sa purtati o discutie mai serioasa. si sa va "descarcati".big grin. successmug

| Bybyloy[:x] a răspuns:

Sal!
Eu zic sa te apropii mai mult de el.sa vezi ce gandeste.Si acele cuvinte pe care ti le-a zis...cred ca atunci a avut un moment potrivit sa-ti arate ca te place!
Dar tu, nu te schimba.Lasa sa vina totul de la sine!
Succes!