| danukck a întrebat:

Buna prietenii meo de pe TPU.am si eu o problema:-

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| faranume a răspuns:

thinking problama ta este nimic...se rezolva usor nu-ti face grijioh go on

| Antrax a răspuns:

Care e problema?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti avem probleme, deci bun venit in clubbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vrei sa stii? la cati ani moare un animal de companie? nu avem raspunsuri pentru astfel de intrebari... daca ne compari cu un oracol te inseli amarnic.

HepHap
| HepHap a răspuns:

E in regula, se rezolva cu niste ore de gramatica...

regis
| regis a răspuns:

Noi avem mai multe...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana o spui...

| silvio a răspuns:

Pricopsitule! big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ok.Asteptam sa ne spui problema. Spune despre ce e vorba si noi te ajutam cu placere big grin

cami
| cami a răspuns:

Spune-o. Nu ti-a venit nici tie "ciclu" rolling on the floor?

| danukck explică:

Nustyu dc dracu nu merelaughing)))))... eu am scris dar a fost postat toata intrebarea x(angryangryangry(angryX.straight face.(angryangry(X. ce glumeata esti cami .imi vine sa radlaughing.phbbbbt.la fle si andreea.la fel si nebun dp tine x(,... ce voina am eu k nu s`a postat toata intrebarea x(angryangryangryangryangry.rautaciosilorphbbbbt.oh go on. asa o sa muritioh go on.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un fericit al sortii.noi avem mult mai multe si nu ne plangem.banuiesc ca problema ta este strict de gramatica, nu? atunci nu-ti face probleme, poti ajunge primar peste sectorul 5. laughing

| rina a răspuns:

Problema suna in felul urmator: aseara am facut dragoste cu prietenul meu si... nu ne-am protejat, el nu si-a dat drumul in mine, dar totusi azi pe la 12 trebuia sa ajunga ciclu pe la mine... si nu a ajuns... acum raspuns pentru danu va rog... ce credeti de ce nu a ajuns? oare e trafic?

| omida_6398 a răspuns:

Dapoi probleme de'astea eu n'am mai auzt .greu de rezolvatlaughing