Poate expresia aceia " Dragostea nu are varsta" este adevarata . Eu am avut o relatie la distanta si pot spune ca a fost frumos la inceput. Dar cu timpul stresul acela ca nu va puteti vedea, va indeparteaza. Din ce am inteles nici nu l-ai vazut nici auzit, deci nu-i prea poti spune prieten. Acum, e alegerea ta .
Nu inteleg un lucru...cum de sunteti impreuna daca tu stai in Calarasi iar el in Bucuresti?
Banuiesc ca v-ati cunoscut pe net si acum sunteti impreuna
Draga mea, asta nu e relatie. Nici macar nu v-ati vazut in realitate. Daca ati facut schimb de poze, asta nu inseamna ca in pozele pe care ti le-a dat era el. Si e cam ciudat ca traieste in Romania si nu are nr. de Romania Eu cred ca e o scuza ca sa nu iti dea numarul. Cine stie ce varsta are in realitate... o fi si insurat
Sfatul meu este sa nu te bazezi pe aceste "relatii" virtuale.
Daca vrei sa ai un iubit, iesi pe afara, socializeaza, flirteaza, fa-ti prieteni REALI cu care te poti intalni si cu care poti vorbi face to face
Peace
Buna.
In general te sfatuiesc sa nu ai incredere in relatiile astea virtuale.
Mai ales daca nu l-ai vazut in realitate si nu i-ai auzit vocea. In spatele acelui monitor se poate afla un pedofil care se da drept un baiat de 15 ani...
Poate zici ca spun prostii, dar in ziua de azi se poate intampla orice...
Relatiile astea nu tin, mai ales ca nu aveti posibilitatea sa va vedeti pentru ca sunteti mici...
Numai bine