anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu a facut anumite greseli. Mie imi e greu sa il iert.Pentru ca niciod nu uit greselile celorlalti.Desi ar trebui. Iar acum, cand vine sa ma sarute sau sa ma ia in brate, simt nevoia sa il resping.Nu stiu ce mi se intampla.Totusi nu vr sa ne despartim. Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Tweety-love-Minnie a răspuns:

Tu il mai iubesti dupa ce te-a ranit? daca da cu siguranta il vei ierta pentru ca dragostea invinge orice. daca nu il mai iubesti nu ai puterea sa-l ierti. poate te-a ranit prea tare iar iubirea ta pentru el a disparut. incearca sa iei un fel de pauza de vreo cateva zile. vezi cum te simti fara el... asa iti poti da seama foarte usor daca il mai iubesti sau nu. ti se va face dor de el si il vei iertahee heehappy. pauza aceea o poti lua spunandu-i intr-o zi de exemplu ca te simti rau, o data ca ai foarte mult de scris, ca trebuie sa te duci undeva cu vreo prietena etc. big grin. spui ca nu vrei sa te desparti de el; ok. daca esti de mult timp cu el poate te-ai plictisit de el dar te-ai si obisnuit cu prezenta lui. fi foarte atenta daca vrei sa mai fi cu el pentru ca il iubesti sau daca doar esti obisnuita cu prezenta lui. sper ca intelegi ce vreau sa spun. kiss

5 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E ceva normal sa simti asa ceva, cu timpul poate il vei ierta daca il iubesti, dar nu vei uita niciodata.

mira
| mira a răspuns:

Timpul va fi remediul acestei situatii.

| ZuZy_2357 a răspuns:

In aceasta ipostaza am fost si eu... si e super nasoala...eu am pus punct de cateva ori...si dupa...imi parea rau...ne impacam bla bla bla chatterboxchatterbox! Dar acum 2 sau 3 saptamana am pus piciorul in prag dupa 10 luni de relatie... si i-am spus ca nu se mai poate continua... si il uit incetul cu incetul {{nu uita si eu am fost in aceeasi ipostaza ca a ata ...in lux de amanunte}}

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E... pune in balanta:de ce am tinut/tin la el cu ce s-a intamplat... fa o paralela cu lucrurile care te-au facut sa te simti minunat cu el/amintirile neplacute si trage o concluzie...

| seby_9167 a răspuns:

Sa iti spun o chestie...indiferent daca va iubiti sau il iubesti sau nu... dupa baieti si autobuse sa nu fugi niciodata pentru ca tot timpul vin alti sau altele...si daca te-a ranit cu ceva mai grav poti fi sigura ca o va face din nou...sau daca nu vrei sa ii dai liber...incearca sa il tii sub papuc...