| zuzu_3087 a întrebat:

prietenul meu de la un timp e foarte rece cu mine.alalta ieri ne despartisem dar mi-a mai dat o sansa dar parca nu mai are chef de vorba. lțam intrebat ce e cu el de ce e asa de rece si a zis ca, mi se pare mie.eu ițam spus ca nu mi se pare acum nu imi mai spune ca ma iubeste sau noapte buna.eu ii zic dar el nu raspunde nu zice nimic. apoi mi-a zis ca bine sța schimbat acum ii este lene sa mai scrie el nu vrea cuvinte vrea fapte.
ce asi putea sa fac?crying

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si nu vrea fapte, cat vrea actiune. N-ai cum sa mai incerci sa resuscitezi o relatie care e deja moarta

| Puf a răspuns:

Dupa o despartire normal ca ii este greu ca totul sa fie ca la inceput. Tu trebuie sa ai rabdare, cu timpul va redevenii cel de dinainte, nu poate sa treaca peste despartirea aia ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, e logic. daca ai fi si u in locul lui iti garantez ca ai face la fel. Cu timpul va uita acea cearta si ve`ti redevenii ca inainte, va fi totul bine, daca intr-adevar te iubeste, isi va da seama cat de importanta esti pentru el. Odata ce ti-a dat a doua sansa, inseamna ca inca mai simte ceva pentru tine si nu a vrut sa te piardalove struck Priveste si partea plina a paharului nu numai pe cea goala, recucerestel, nu-l fa sa ii para rau pentru sansa care ti-a dat`olove struck Baftalove struckx

| Bittersweet_8364 a răspuns:

E cumva in zodia pesti?laughing pai tot ce poti a faci e sa-i arati prin fapte si nu prin vorbe.Nu te mai ruga de el si chestii de genu ca el vede ca tu esti asa si face pe indiferentul. Poarta-te normal ca este mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te desparti de el!