| Clamidia a întrebat:

Buna,. Prietenul meu, ma rog fostul sau nu știu cum sa ii spun in perioada asta, a vrut ieri sa luam o pauza de 2 săptămâni, mi-a spus așa direct și era ciudat, a spus ca eu îl stresez, el acum nu are telefon deoarece s-a stricat, și e adevărat ca îl innebunesc cu mesaje și îl sun chiar dacă știu ca nu poate sa răspundă, avem 11 luni, trebuia sa facem 12 pe 8 Ianuarie, dar na...
Tot ce știu ca pauza asta va ajunge la o despărțire, am uitat sa zic ca mi-a mai spus ca îmi face un bine, și lui pentru ca are nu știu ce probleme de familie. El o perioada a fost mai distant cu mine de când sta cu foștii lui prieteni, îmi spunea ca ma iubește dar nu prea se vedea, după mi-a spus ca nu ii înțeleg dragostea. Ma rog, ce sa fac sa nu mai plâng, sau sa trec peste? sunt foarte atașata de el, mi e extrem de dor de el.
Nici mama lui nu ma plăcea, intr-un fel eu cred ca a fost influențat deoarece toată familia lui a spus ca îl stresez și îl caut prea mult și el are treaba și nu stiu ce sau na, nu știu.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E vina ta ca esti asa insistenta cu sunatu si mesajele. Oamenii, si de multe ori in special baietii, au nevoie de timpul lor propriu pe care sa nu-l petreaca cu tine. Tu 11 luni probabil i-ai luat majoritatea timpului asta si omul o fi avut o realizare de cat de mult ii ocupi timpul, ca nu mai are timp sa faca ce vrea, si probabil s-a simtit ingradit si cu libertatea limitata de tine si atunci e normal ca a pus pauza. E bine ca macar a ales pauza in favoarea despartirii, poate vrea doar un timp de reflectie sa-si dea seama cum e mai bine pentru el.

| Clamidia explică (pentru Adry05):

Știu ca este vina mea, dar m-am simțit data la o parte deoarece el nu mai stătea cu mine deloc, mereu ii alegea pe prietenii lui, chiar as da orice sa ma schimb, chiar am încercat dar nu mi-a dat suficient timp, acum 2 dau 3 zile am fost despărțiți doar o zi ei el a vrut sa ma ierte, i am spus ca nu ii vreau mila, lui chiar ii venea sa Rada când am zis de mila, nu e timpul sa ii fie mila dacă plângi sau nu știu ce, el este vesel, dupa l am întrebat de ce a vrut sa ma ierte și mi-a răspuns ca ma iubește și așa a vrut el, mi am cerut iertare, i am spus ca ma pot schimba și chiar as face asta. Dar e prea târziu, îmi spune ca ma iubește dar de ce face asta, recunosc ca vina mea a fost mereu, am 13 ani... nu știu sa ma comport, e prima mea relație.

| Clamidia explică (pentru Clamidia):

Tipul**

| Iote a răspuns:

Pauza de sarbatori?! Poti sa uiti de el!
Dar daca revine, asta nu inseamna ca te iubeste ci ca te foloseste. Cu cine petrece sarbatorile? Intreb si eu...

| Clamidia explică (pentru Iote):

Pai cu prietenii și cu familia

| Iote a răspuns (pentru Clamidia):

Cu familia, da. Dar cu prietenii si fara tine? Cam pute...

| Clamidia explică (pentru Iote):

Nu mai are rost, a recunoscut ca nu ma mai iubește

| Iote a răspuns (pentru Clamidia):

Aha!
Imi pare rau ca am avut dreptate (iar si iar).
Multe bucurii in noul an!

| Csander a răspuns:

Pai chiar il stresezi, extrem de mult. E nevoie si de libertate un pic, chiar daca aveti un cuplu, e nevoie si de timp pentru voi, sa-l petreceti singuri sau cu prietenii.