E vina ta ca esti asa insistenta cu sunatu si mesajele. Oamenii, si de multe ori in special baietii, au nevoie de timpul lor propriu pe care sa nu-l petreaca cu tine. Tu 11 luni probabil i-ai luat majoritatea timpului asta si omul o fi avut o realizare de cat de mult ii ocupi timpul, ca nu mai are timp sa faca ce vrea, si probabil s-a simtit ingradit si cu libertatea limitata de tine si atunci e normal ca a pus pauza. E bine ca macar a ales pauza in favoarea despartirii, poate vrea doar un timp de reflectie sa-si dea seama cum e mai bine pentru el.
Știu ca este vina mea, dar m-am simțit data la o parte deoarece el nu mai stătea cu mine deloc, mereu ii alegea pe prietenii lui, chiar as da orice sa ma schimb, chiar am încercat dar nu mi-a dat suficient timp, acum 2 dau 3 zile am fost despărțiți doar o zi ei el a vrut sa ma ierte, i am spus ca nu ii vreau mila, lui chiar ii venea sa Rada când am zis de mila, nu e timpul sa ii fie mila dacă plângi sau nu știu ce, el este vesel, dupa l am întrebat de ce a vrut sa ma ierte și mi-a răspuns ca ma iubește și așa a vrut el, mi am cerut iertare, i am spus ca ma pot schimba și chiar as face asta. Dar e prea târziu, îmi spune ca ma iubește dar de ce face asta, recunosc ca vina mea a fost mereu, am 13 ani... nu știu sa ma comport, e prima mea relație.
Pauza de sarbatori?! Poti sa uiti de el!
Dar daca revine, asta nu inseamna ca te iubeste ci ca te foloseste. Cu cine petrece sarbatorile? Intreb si eu...
Pai chiar il stresezi, extrem de mult. E nevoie si de libertate un pic, chiar daca aveti un cuplu, e nevoie si de timp pentru voi, sa-l petreceti singuri sau cu prietenii.
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: