anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu mi-a spus saptamana trecuta ca inca mai tine la fosta lui cu care a fost 8 luni impreuna.Eu l-am intrebat ce vrea sa facem in cazul acesta iar el a spus ca o sa se gandeasca ce vrea sa facem cu relatia noastra pana duminica asta.Ce sa fac ca sa ma aleaga pe mine intr-un fel? Sa aleaga sa facem relatia asta solida,dar fara sa vorbesc cu el pana duminica,nu stiu, ce as putea face? Funda+vot

Răspuns Câştigător
| Morrígu a răspuns:

E relatia la inceput.
E normal sa mai tina la fosta lui. Mai ales daca au avut o relatie mai speciala.
Mai asteapta putin si fii intelegatoare. Spune-i ca-l intelegi si ca o sa incerci sa-l obtii doar pentru tine. Comunicarea e cheia.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea poti sa faci nimic.El e in situatia in care are de ales, ori sa continue relatia, ori sa se impace cu fosta.Cam aiurea, daca tinea doar la tine, era frumos.Asa are, cum se zice,"inima impartita".

| Morrígu a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna?

| AnotherOne02 a răspuns:

Trebuie sa faci sa para ca ii vrei binele.Adica sa-l faci sa creada ca daca o alege pe ea va face cea mai mare greseala din viata lui.
Spune-mi mai multe despre voi ca sa te pot ajuta (ex:Cum este fosta lui.; Cand v-ati cunoscut etc.).