Poate e chiar ocupat, fi mai indiferenta putin si nu te supara din orice, ti-a zis ca te iubeste...atunci asa o fi, ai incredere in el
Iti zic pe fata, s-a plictisit de relatia voastra asta s-a intamplat.
Daca in contiunare va proceda asa relatia voastra se va incheia.
Bună, îmi pare rău chiar ai o situaţie delicată, nu aş vrea să fiu în locul tău, indiferenţa doare cel mai tare şi ştim doar că într-o relaţie comunicarea e cheia, încearcă să-l suni poate are unele probleme sper ca aşa să fie eşti sensibilă şi poate într-o zi se va întoarce şi v-eţi vorbi din nou ore în şir fi optimistă.
Ai grijă de tine, te pup!
Nu e mama lui. El, ca si eu in relatia mea, NE-AM PLICTISIT. Tot timpul vreti ceva, tot timpul cereti ceva. Chiar si sa va vedeti. Omul nu mai are chef. Atunci cand iti spune ca are maica-sa treaba cu el, probabil ca in 10% din cazuri e adevarat. In rest leneveste la calculator sau sta cu baietii. Iti spun: recucereste-l. Fa lucrurile pe care le faceai la inceput. RE-CU-CE-RE-STE!
Aici nu e vb de recucerit, e vorba de faptul ca mereu se iveste sa nu poata veni la mine sau ca nu il lasa maicasa ca are treaba
Eu iti spun ca trec prin exact aceeasi situatie. Daca stii despre ce este vorba atunci de ce mai ceri raspunsuri de la noi? Vrei sa se rezolve situatia dar sa nu ai nimic de facut si sa se rezolve de la sine? Fa ce vrei frate si nu mai intreba la noi.
El vrea sa iasa din rutina. Poate s-a plictisit de 2 ani si 4 luni.Eu nu zic ca e vina ta, dar ar trebui sa-i faci si tu o surpriza ceva care sa-i readuca interesul pentru tine.
Eu cred ca el tine la tine avand in vedere ca sunteti impreuna de 2 ani si poate trece printr-o pasa proasta... Daca vezi ca relatia continua sa mearga prost, ameninta-l ca te desparti de el si vezi cum reactioneaza. Daca zice ca nu-i pasa, e timpul sa il uiti. Succes!
Penaaaa1 întreabă: