| AcumOriNiciodata112 a întrebat:

Prima mea intrebare facuta pe acest site este : Daca cineva mi-ar putea da niste sfaturi despre viata, am 17 ani si inca sunt la scoala si fac naveta pentru a ajunge la scoala, nu vin dintr-o familie bogata si mama nu mai este sad am stat o vreme in garsoniera unde sta si fratele meu mai mare impreuna cu un prieten de al lui. Dar acum din cauza unor probleme va trebui sa fac din nou naveta, mai mult stateam aici in weekend deoarece lucrez la un restaurant ca ospatar si termin la 00:00 noaptea astfel fiind imposibil a ma intoarce in casa de la tara. Acum nu stiu ce sa fac in legatura cu lucrul fiind imposibil sa merg la fratele meu. Daca are cineva vreo sugestie, va rog sa-mi spuneti. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| Teo29 a răspuns:

Discuta cu vreo colega de munca, poate te primeste contra-cost sa dormi la ea.

Daca nu, cauta pe net pe olx, publi24 sa vezi ca sunt oameni care inchiriaza camera cu 3-4 locuri la comun pentru o seara, discuti cu el sa te puna cu cineva mai de soi in camera, nu iti iei cu tine carduri si bani decat cati ai nevoie de drum si s-ar putea sa fie o solutie.

Succes

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Întreabă pe patronul restaurantului unde lucrezi dacă nu are el o soluție pentru tine.