Buna! Prin luna lui octombrie m-am gandit sa merg la pregatire la romana. Si acum fac cu diriginta care face si romana cu noi. Cand m-am dus pentru prima oara am vazut ca sunt eu cu fata dirigintei cu care fac pregatire si înca un baiat. La început nu aveam fata de el nici un sentiment. Eu cu el si cu fata dirigintei facem pregatire la romana doar sambata. Acum de ceva vreme mi se pare ca îl cam plac. El îmi spune mai mereu ca s-a sarutat cu nu stiu ce fata si eu ma enervez si sunt geloasa cand vorbeste despre "gagicile lui" (nici nu cred ca are cred ca doar vrea sa ma faca geloasa). Si spune mereu mama ce geloasa esti. Am mai spus eu nu stiu cum a venit vorba ca nu am iubit si sunt urata. El a spus ca nu e adevarat si cand spun ca sunt urata se uita urat la mine Mi-a spus ca sunt foarte frumoasa si ca nu am iubit fiindca unii baieti cred ca fetele frumoase sunt luate deja. Ne uitam frumos unul la altul în ochi si chiar am început sa ma gandesc cand vine sambata mai repede. Cand am fost sambata acum la pregatire iar mi-a spus despre nu stiu ce fata iar ca sa ma faca geloasa. Si dupa a spus, crezi ca nu mi-am dat seama ca ma placi? Eu am spus ca nu e adevarat bine oricum deja isi daduse seama. Si pana sa plecam diriginta mi-a spus de fata cu el ca si ea si-a dat seama ca il plac. Ea e si psiholog si a spus ca si-a dat seama de asta prin priviri. Nu stiu dar radem împreuna, e super dragut. Îi place sa ma faca geloasa. Se uita mai mereu la mine. Si sta mai mult pe langa mine. Chiar îl plac nu vreau sa îl pierd pentru nimic in lume. Ce credeti oare ma place si el?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Buna! Cel mai probabil te place si incearca sa te enerveze vorbind despre alte fete. In plus, a spus ca esti frumoasa si ca unii baieti au impresia ca fetele frumoase au iubit. Mie mi se pare ca la tine s-a referit. Eu zic sa ii spui ca il placi
Cred ca va trebuii sa inveti sa nu mai ai comportamnt de copil prostut si razgaiat, fiindca gelozia aia nu-si are rostul la anisorii astia si nici nu te va ajuta in viata, decat sa pierzi ce-ti va fi mai drag.
gelozia este o boala grava care necontrolata si indepartata, iti va aduce numai necazuri si nefericire in viata.
Eu spun ca trebuie sa intelegi un lucru elementar: baietii nu sunt papusi si nu pot fii fortati sa faca ce doresti tu.
Atat baietii cat si fetele, au preferinte sa placa pe cine vor, asa ca fiecare are dreptul sa aleaga pe cine-i place si sa faca ce doreste.
Cand vei intelege acest lucru, nu vei mai face crize inutile de gelozie.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.216.122.2) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro