| CxXPCC a întrebat:

Buna ...Prin octombrie am fost impreuna cu un baiat ..Ionut, peste ceva timp am aflat ca el sta cu mine doar ca sa nu sufere dupa fosta...El devenea tot mai rece si dupa cand si-a gasit pe alta sa desp. de mine. Nu am vrut sa-i arat ca sufar dupa el dar na mie imi placea dinainte de el crying
Dupa prin noiembrie pr mea cea mai buna s-a combinat cu un baiat, Cipi el avea un pr Geo.El, Geo, prima data a vr sa fie k mine doar k nu avea ce face si am zis ca sai platesc cu aceeasi moneda. Zis si facut ...Normal e cica a inceput sa tina la mine dar nu l-am crezut. dupa am iesit in parca k prietenii si mam int k el, normal nu neam salutat el statea langa una si se pupa cica ca sa ma faca pe mine geloasa si sa vada cum reactionez.
Acum, DECEMBRIE, nu pot sa-l uit pe Ionut crying(( Ce pot sa fac?
Nu vreau raspunsuri gen esti prrea mica sau altele de genu
Nu mi-l pot scoate din capp crying((( am incercat sa-l uit dar tot de el dau, acum e cu una din perspectiva lui, mai dragutsa ca mine si poate are dreptate crying( Eu acum la scoala mie si rusine sa stau langa el, toata lumea zice acum k cica ne statea bine imp in afara de pr mea cea mai buna straight face. Acum ca e cu asta eu sunt disperata ce trebuie sa fac?

3 răspunsuri:
| heiii a răspuns:

Incearca sa ii fii mai intai prietena.intotdeauna prietenia va fi mai pretioasa decat iubirea.orgoliul si rusinea lasa le deoparte.si in niciun caz nu mai incerca sa il minti, sa il pacalesti, sa il faci gelos.fii doar tu, fara alte smecherii/

P.S:incearca sa iti schimbi scrisul. daca te vei obisnui prea mult sa tastezi asa, in curand asa vei scrie si pe hartie.

Răspuns utilizator avertizat
| Razorsharp a răspuns:

Invata sa scrii si treci peste fostul tau.