Refuz sa cred ca vorbesti serios. Când ai probleme cu menstruatia, te duci la ginecolog, nu citești pe internet, pe internet sunt toate prostiile. Tu esti virgina, nu ai cum sa fii insarcinata, asta daca nu esti a doua virgina gravida, dupa Fecioara Maria. Fara act sexual, nu poti ramane gravida... Poti sa atingi sute de vasuri de toaleta, poti sa te alegi cu aproape orice, in afara de o sarcina. Citeste putin despre cum se concepe un copil pe google, macar asta iti va arata mai detaliat, fara vreo informatie eronata. Ai avut vreodata greturi, ameteli si asa mai departe? Atunci nu ai crezut ca esti gravida? Daca prezinti simptome care pot aparea la gravide, asta nu inseamna ca te numeri printre ele.
Multumeeesc mult pentru raspuns, pur si simplu m-a speriat foarte rau faptul ca o prietena dupa ce i-am spus ca mi-a venit iar pe luna asta mi-a spus in gluma "poate esti însărcinată" cu toate ca nu am facut nimic care să ma aduca in situatia asta. A fost doar paranoia in cazul acesta. Multumesc
misauratcuviata întreabă: