anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Probabil veti rade de mine la aceasta intrebare, si eu sunt constienta cat de penala sunt. as avea nevoie de niste sfaturi, mai ales din partea baietilor. Am iesit acum cateva zile cu un tip de care imi placea mult si pe care pusesem ochii inca din decembrie, doar ca o perioada mi-a trecut. Acum nu stiu cum s-a facut ca a inceput iar sa imi placa de el cand s-a bagat in seama cu mine si a inceput sa imi dea like-uri constant, asa ca m-am bagat si eu in seama cu el si chiar mi-a propus sa ne vedem. Ne-am vazut si a fost o intalnire frumoasa, chiar a parut ca s-a simtit bine dar nu ma mai cautat deloc si nici nu imi mai da like-uri. Parca a uitat complet de existenta mea. S-ar putea sa vina la ziua unei prietene care va fi in curand, iar eu nu ma pot gandi decat la asta. Nu vreau sa imi fac sperante degeaba. Prietenele mele imi spun ca e clara treaba: nu e interesat de mine, asta e, next! Faza e ca mie mi-e gandul doar la el, simt ca innebunesc!
M-am luat super aiurea, stiu! E evident ca daca ar fi fost macar putin interesat, m-ar fi cautat in vreun mod. Cum sa fac sa imi treaca aceasta mica obsesie? Din cauza lui, acum am o parere proasta despre mine. ma gandesc ca sigur am facut ceva care l-a deranjat sau nu i-a placut ceva la mine...Trebuie sa fie o problema la mine, nu am mai avut un prieten de aproape 1 an, nu e ok. Fetele zic sa ma vad cu alti baieti ca sa imi treaca mai repede, dar eu nu vad alti baieti. nu la fel de frumosi si ok la caracter ca el. Plus ca acum ma simt ca o fraiera. Nu stiu ce sa fac, doamne

4 răspunsuri:
| darnme a răspuns:

M-a* greseala mea

| Hakuouki a răspuns:

Prietenele tale au dreptate, ar trebui sa iesi si cu alti baieti, cat despre parerea proasta despre tine, e normala, nu esti perfecta, e normal sa fie si persoane care te plac, gaseste un baiat caruia sa-i placa si defectele tale si nu mai fi superficiala daca vrei o relatie cat mai curand.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietenele tate ti-au zis bine. nu stiu cum dracu fetele sunt atrase doar de aia care nu vor sa le vada, si aia care ar merge in limba pentru ele sunt "luzari". laughing chestie tare aiurea

| Lavii007 a răspuns:

Asculta sfatul prietenelor tale, nu are rost sa iti mai faci sperante false.