Deci chiar asta e la tine nu lasi pe nimeni sa se apropie de tine de teama de a nu fi ranita.
Atunci cand o sa ai prieten, si nu e graba, poate sa dea dragostea peste tine cand nu te asteptiIdeea e ca daca te iubeste o sa te placa asa cum esti. fara sa vrea sa te schimbe
Nu cred ca ar avea cineva motive pentru a te critica. Adica nu e ca si cum ai fost toata viata singura si nu ai lasat pe nimeni sa se apropie de tine. Ai capatat ceva experienta si daca prietenilor tai nu le placi asa cum esti inseamna ca nu sunt prietenii tai. Totusi cred ca incepi sa te maturizezi(bine e prea mult spus). Oricum nu trebuie ca tu sa "agati", trebuie sa FII agatata. Probabil ca vreunul din prietenii tai te-au cam ranit cand ai fost cu ei si de atunci ai ramas cu aceasta teama ca cineva sa nu o faca din nou.
Tatal meu e alcoolic si mie imi place sa beau, am uitat sa zic
Asta nu e nici o problema, sunt baieti care te accepta asa cum esti, si eu fumez si prietenui mele nu ai place, dar ma accepta asa si eu ai accept ticul ei, ea cand se enerveaza pe mine imi baga unghiile in mana -_- la propriu . Oricum cauta un baiat care sa te placa pentru suflet asta e sfatul meu.
Multumesc, asta tot incerc sa fac.
Nu ai pentru ce si iti spun sincer daca erai mai aproape stateam eu cu tine si daca nu iti faceam cunostinta cu un prieten .