| scoomp a întrebat:

problema e ca sunt f suparatasad imi plaace mult de un baiat. e cu 2 ani mai mare ca mine:d si neam mai intalnit.ma mai tinut de mana, am mai fliltrat.si el mi-a zis pe mes ca ma place apoi i-am zis si eu ca il plac(ceea ce simt)si de atunci nu ma mai luat in seama. a 3 zi un prieten de-a lui mi-a spus ca el nu ma place si nu vrea sa se combine cu minebroken heart acum simt ca mi sa daraman cerul peste mine. ce sa fac? eu tin la el mult. fundita pentru cel mai bun si rapid sfat

Răspuns Câştigător
| hehehe a răspuns:

Cerei un motiv pentru care te'a mintit, si pentru care "fuge" de relatia asta. Daca vezi ca nu merge, eu spun sa'l lasi. Nu mai fi asa prostuta. daca vezi ca nu te merita oh go on lasa-i deoparte. :d
hai! zambeste.

Emmy.

4 răspunsuri:
| pengu a răspuns:

Eu cred ca este destul de clar ca nu te place asa ca nu are rost sa te agiti prea tare pentru el... mai sunt destui pe lumea asta dintre care poti alege. incearca sa il uiti... pur si simplu nu te mai gandi la el - nu meritatongue

| Saraaaa_6669 a răspuns:

Incearca sa te apropii mai mult de el. sa gasesti motive ca sa intri pe el pe mess... si eu am fost in situatia tawinking si te inteleg cel mai bine big grin... incearca sa devii prietena lui cea mai buna. spune`i ca s`a tuns frumos (de ex) sau ca`ti place av`ul lui big grin. Sper ca te-am ajutat.

| ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀ a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el. Cere`i un raspuns clar si raspicat, afla adevarulwinking

| Asdfasdefta a răspuns:

Du-te la el si intreaba-l personal daca simte ceva petntru tine. Daca zice "da", atunci intreaba-l daca vrea sa fie cu tine. Daca sta sa se gandeasca ii tragi o palma si pleci(sigur o sa cina dupa tine). Eu asa as proceda.
Nu asculta la prietenii lui.Nu stii ce le trece prin cap baietilor.