| DidiiiAllm a întrebat:

Problema mea cu "gasca prietenei mele cele mai bune" s-a agravat! De 1 mai am fost la padure cu ei. Toti fumau, vorbeau urat etc. Si cand, apare mama... S-a enervat si nu ma mai lasa sa umblu cu ei. Am vorbit cu prietena mea dar ea o ia pe ocolite. Adica prefera mai bine gasca decat pe mine. Este o schimbare radical. O cunosc de mica. Si s-a schimbat odata ce si-a facut alti prieteni. Ce fac? Dau Funda!

Răspuns Câştigător
| girl00 a răspuns:

Buna..in primul rand nu-i numi 'prieteni'..prietenii sunt langa tine cand ai nevoi si nu-ti intorc spatele straight face si are dreptate mama ta..anturajul eneori strica un copil bun. si daca prietena ta i-a ales pe ei inseamna ca nu ti-a fost prietena cu adevarat niciodata happy

3 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cred ca e mai bine sa-ti alegi anturajul care crezi tu ca te avantajeaza, nu in functie de faptul ca e preferat de ea.

| hecamefrommetalland a răspuns:

Ăia nu sunt prieteni, sunt o adunătură de fraieri cocalari care vor atenție, cât despre prietena ta, încearcă să îi amintești cât de bine vă distrați împreună și arată-i calea rea pe care a ajuns.

| Elena1102 a răspuns:

Incearca sa iti faci prietena sa ii uite pentru ca aceia nu sunt prieteni