anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema mea e putin mai delicata... Am 21de ani si părinții mei nu ma lasa sa plec impreuna cu iubitul meu un Weekend in vacanta. Il cunosc pe iubitul meu, suntem impreuna de 1 an si ceva si nu au nimic împotriva relației noastre, dar cand vine vorba de dormit impreuna nici nu vor sa audă. Totusi am si eu o vârsta, nu mai sunt copil si pot sa iau singura decizii, dar ei nu inteleg ca am crescut... spun ca atat timp cât stau in casa lor si pana o sa am salariu fac ce zic ei. Nu le cer bani ca sa plec, am si eu banii mei pentru ca iau bursa. Într-un fel imi e si rusine/frica sa intreb pentru ca stiu ca stiu ca răspunsul va fi unul negativ. Nu imi Spuneti ca sa le explic ca am crescut etc. pentru ca am facut asta deja si a fost degeaba. Daca ma puteți ajuta cumva v-as fi recunoscătoare! Multumesc!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Asta e atunci, ti-au zis clar, pana te muti si vei trai pe cont propriu va trebui sa te supui la ceea ce zic.

| AdrianVoicu a răspuns:

Păi... daca tot ai crescut de ce nu te muti singura cu responsabilității viata de adult
Ai 21 nu mai esti minora poți sa pleci când vrei, poți sa iți caut de munca, chirie.
P.S. O sa iți fie dor sa stai cu părinți tai, când iți ei viata in propile mâini o realizez cat de bine era acasă, peace.

| Alex_Constantin_1993 a răspuns:

Vor sa ramai curată până te căsătorești dar totuși și o vârstă, ești în floarea vârstei și trebuie să te relaxezi, distrezi până când vin problemele, nu îți cunosc părinții sau pe prietenul tau dar cred că sunt în dubii in legătură cu el