| popescucarmen43 a întrebat:

Problema mea este una serioasa si as vreau raspunsuri serioase! Am 16 ani si cand eram mica eram ca orice copil foarte curioasa de chestii pe tema sexualitatii... vorbeam si gandeam niste chestii la care nici un copil de varsta pe care o aveam atunci nu gandii asa.Cred ca aveam in jur de 5 ani.Cu trecerea timpului am ajuns sa am un comportament cu prea OK, si o minte cam perversa din ce spun baietii.Anu asta voi da la liceu si am nevoie de de un sfat! CUM POT SA MA SCHIMB? BAIETII COMPORTAMENTUL MEU IL PREIAU CA SI CUM AS FI O... VREAU SA MA SCHIMB DAR NU STIU CUM! SA FIU GENUL ALA DE FATA CUMINTE, LA LOCUL EI DAR SMECHERA

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai cum te porti de te considera asa? Daca nu detaliezi n-avem de unde sa stim.
Nu mai fi si tu asa pe fata cu totul sau daca esti asuma-ti.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul arnd nu cred ca ai 16 ani, pentru ca ai spus ca anul acesta dai la liceu, ori la liceu se intra la 13-14 ani, nu 16 ani, cati afirmi tu ca ai aici, asta daca nu cumva ai ramas repetenta vreo cativa ani...
Ne interbi cum poti sa te schimbi si raspunsul este: sa nu mai minti, sa spui adevarul ca sa te creada lume asi sa-ti acorde seriozitate!

| 6Anonim9 a răspuns (pentru Violleta2022):

La liceu intri la 14-15-16, depinde daca te-au dat parintii la 6-7-8 ani la scoala.

| Violleta2022 a răspuns (pentru 6Anonim9):

Eu am terminat liceul la 17 ani!

| popescucarmen43 explică (pentru Violleta2022):

Implinesc 16 in octombrie, parintii m-au dat la 8 ani la scoala happy

| mentholinks a răspuns:

Ori esti cuminte ori smechera.